Jazzman Опубліковано: 16 листопада 2021 Опубліковано: 16 листопада 2021 Может витаминов/протеина что-то типа такого, если спортом занимается? Теж перша думка про спорт була, тільки за джгути для тренувань.
Jazzman Опубліковано: 16 листопада 2021 Опубліковано: 16 листопада 2021 Jazzman, А чего так?) Та я максимум можу раз в пару тижнів заїжджати на якусь годину-другу (+там ніде усамітнитися). Потім у них ротація і поїде, а я лишуся. Ну і є в мене таке, що ідеалізую тих хто сподобався. Коли хочеться бережно укрити ковдрою і вручити чашку какао, а не віджарити за щойно захлопнутими дверима))
Outlawif Опубліковано: 16 листопада 2021 Опубліковано: 16 листопада 2021 Потім у них ротація і поїде, а я лишуся Пофлиртовать это не мешает, это ни к чему не обязывает, ты ж не руку и сердце предлагаешь ) Девушкам обычно приятно, когда с ними флиртуют. Если это конечно красиво и естественно.
OlegRO Опубліковано: 16 листопада 2021 Автор Опубліковано: 16 листопада 2021 що б такого для неї завести приємного, корисного і без натяку на вульгарщину можно купить какие-то наушники с флешкой и надиктовать на них стихи Леси Украинки и в них пусть тренируется
Faust Опубліковано: 17 листопада 2021 Опубліковано: 17 листопада 2021 А всё началось с того, что девушка просто угостила Джазза пряником )))
Outlawif Опубліковано: 17 листопада 2021 Опубліковано: 17 листопада 2021 Где про пряник, там и про кекс )
OlegRO Опубліковано: 23 листопада 2021 Автор Опубліковано: 23 листопада 2021 фуф, не зря всё-таки кочался, осталось подготовить сюрприз жениха и я в телике! :bp:
MaJ0r Опубліковано: 23 листопада 2021 Опубліковано: 23 листопада 2021 Из рашки писали? Мне тоже писали год назад
OlegRO Опубліковано: 23 листопада 2021 Автор Опубліковано: 23 листопада 2021 даже не смотрел, стоппер на словосочетание "первый онал"
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз