OlegRO Опубліковано: 13 червня 2022 Автор Опубліковано: 13 червня 2022 беженки наверное сильно худые? смотрели тебе на карманы? ))
my_fair_lady Опубліковано: 13 червня 2022 Опубліковано: 13 червня 2022 в нас із фітнес-клубом поки усе так собі. мало клієнтів, відкрили тільки тренажерку і тенісні корти. каса маленька, тренерам нема з чого ЗП платити. в Україні є 3 з 5, тобто урізаний варіант графіку ми б потягнули. коротше, я поки онлайн і у парку треную. подивимося, що воно далі буде.
OlegRO Опубліковано: 13 червня 2022 Автор Опубліковано: 13 червня 2022 з/п тренерам?? херасе у нас тренера 50% своих заработков отдают, а у вас рай получается))
my_fair_lady Опубліковано: 14 червня 2022 Опубліковано: 14 червня 2022 тренери групових отримують зарплату за кількістю проведених занять (ну, так до війни було). у тренажерці тільки за чергування якісь копійки, а з персоналок усе собі забирають. якщо групове проводиш не за розкладом, а за своєю ініціативою, то треба платити оренду погодинну клубу. якщо до холодів нічого не зміниться, а клієнтів буде більше, то розглядатиму такий варіант теж. поки онлайн + пару разів на тиждень офлайн приносить майже ті самі гроші, що і оплата у клубі у звичайному режимі. поки запит більше на онлайн, бо значна частина клієнтів не у Києві, + підкинули чиїхось родичів/друзів, яким мене дуже розхвалили.
Главмех Опубліковано: 15 червня 2022 Опубліковано: 15 червня 2022 Сегодня, зал в Чопе 7 девушек, включая тренершу и я один
Главмех Опубліковано: 15 червня 2022 Опубліковано: 15 червня 2022 Ага, только я жим платфомы делаю одной ногой два блина по 20 кг. А замной подошла такая фигуристая ногастая и жопастая девочка и попросила докидать ей до 120 кг Пошел в другой зал плакать. Делал на тренажере разгибание только одной ногой на блочном тренажере 55 кг пришла эта девочка и на две ноги ставит себе стольник.
my_fair_lady Опубліковано: 23 червня 2022 Опубліковано: 23 червня 2022 ну шо, починаю гризти граніт науки у автошколі
my_fair_lady Опубліковано: 23 червня 2022 Опубліковано: 23 червня 2022 дякую) круто що по зуму зараз можна, бо в мене зараз би сил не вистачило кудись йти чи їхати, щоб слухати лекції.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз