Перейти до публікації

Моя Радость Дня :) / Печалька Дня :(

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

беженки наверное

сильно худые?

смотрели тебе на карманы?

))

• Відповіді 8,6 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• my_fair_lady

890

• andreyyy

810

• OlegRO

796

• Outlawif

714

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

в нас із фітнес-клубом поки усе так собі. мало клієнтів, відкрили тільки тренажерку і тенісні корти. каса маленька, тренерам нема з чого ЗП платити. в Україні є 3 з 5, тобто урізаний варіант графіку ми б потягнули.

коротше, я поки онлайн і у парку треную. подивимося, що воно далі буде.

Опубліковано:

з/п тренерам?? херасе

у нас тренера 50% своих заработков отдают, а у вас рай получается))

Опубліковано:

тренери групових отримують зарплату за кількістю проведених занять (ну, так до війни було). у тренажерці тільки за чергування якісь копійки, а з персоналок усе собі забирають.

якщо групове проводиш не за розкладом, а за своєю ініціативою, то треба платити оренду погодинну клубу. якщо до холодів нічого не зміниться, а клієнтів буде більше, то розглядатиму такий варіант теж.

поки онлайн + пару разів на тиждень офлайн приносить майже ті самі гроші, що і оплата у клубі у звичайному режимі. поки запит більше на онлайн, бо значна частина клієнтів не у Києві, + підкинули чиїхось родичів/друзів, яким мене дуже розхвалили.

Опубліковано:

Сегодня, зал в Чопе 7 девушек, включая тренершу и я один

Опубліковано:

Ага, только я жим платфомы делаю одной ногой два блина по 20 кг.

А замной подошла такая фигуристая ногастая и жопастая девочка и попросила докидать ей до 120 кг

Пошел в другой зал плакать. Делал на тренажере разгибание только одной ногой на блочном тренажере 55 кг пришла эта девочка и на две ноги ставит себе стольник.

Опубліковано:

дякую) круто що по зуму зараз можна, бо в мене зараз би сил не вистачило кудись йти чи їхати, щоб слухати лекції.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...