my_fair_lady Опубліковано: 15 липня 2022 Опубліковано: 15 липня 2022 мені виписували заспокійливі (здається, вони зараз рецептурні), то шось ні, ще гірше ніж спиртне. яке я 10 років не п"ю. йога рятує, але вчора не змогла, бо я ж викладаю зараз, а не для себе тільки. тому відмінила заняття і пішла побігати. трохи попустило. стадіон біля дому відкрили нарешті.
Outlawif Опубліковано: 15 липня 2022 Опубліковано: 15 липня 2022 проти таблеток Потому шо это все вредная для нашего организьму химия!
Finanse Опубліковано: 15 липня 2022 Опубліковано: 15 липня 2022 химия! 0utlaw, Я думав це стереотип просто про людей які не шарять. А по факту всі суперечки з оточуючими про протеїн, креатин, навіть вітаміни зводяться до цього аргументу ХІМІЯ. А блютус навушники плавлять мозок.
Rean1mation Опубліковано: 15 липня 2022 Опубліковано: 15 липня 2022 Впервые услышал как летят ракеты над головой, такой весьма не приятный свистящий звук... ни как не спутать с самолётом. Замираешь в ожидании взрыва до тех пор пока звук совсем не пропадёт.
MaJ0r Опубліковано: 15 липня 2022 Опубліковано: 15 липня 2022 Звук характерный, ни с чем не спутаешь и шумят очень громко, слышно отчетливо в квартирах если летят примерно над тобой
OlegRO Опубліковано: 15 липня 2022 Автор Опубліковано: 15 липня 2022 разные ракеты по-разному "шумят"
my_fair_lady Опубліковано: 15 липня 2022 Опубліковано: 15 липня 2022 я проспала кілька разів оці польоти ракет над містом. коли ще спала. але я й вибухи на Лук"янівці проспала, хоча це по суті наш адмін. район. усі чули, а я спала. відтоді перестала нормально спати.
MaJ0r Опубліковано: 15 липня 2022 Опубліковано: 15 липня 2022 Вважав що це працює навпаки. А якщо проспала, чому тоді вже хвилюватися?
my_fair_lady Опубліковано: 15 липня 2022 Опубліковано: 15 липня 2022 Вважав що це працює навпаки. А якщо проспала, чому тоді вже хвилюватися? ну потім у той самий день почула вибухи у області. і всьо, заціпило, сплю здебільшого погано. через три дні на четвертий. це я вже мовчу про те, скільки всякого нашого в небі літає у будь-який час доби.
MaJ0r Опубліковано: 17 липня 2022 Опубліковано: 17 липня 2022 Моего друга с передовой отпустили в небольшой отпуск, очень рады были друг друга видеть, рад что с ним все в порядке. Завтра он назад в часть, надеюсь с ним и со всеми нашими ребятами что сражаются за нас, все будет хорошо. П.С. Вчера случайно встретил спасителя всех котиков Ирпеня, Лешу Суровцева https://life.pravda.com.ua/society/2022/04/26/248407/ Давно его не видел, так как он в Киеве же. Узнал меня сам, пообщались немного
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз