my_fair_lady Опубліковано: 17 липня 2022 Опубліковано: 17 липня 2022 вчора у мене був ДН. якраз був такий стан, що просто не могла себе зібрати докупи, і не виспалася, і новини як завжди. ледве йогу провела, сказала що ніяких подарунків, нічого. вдома мене засмикали, шо ну припини, треба робити приємні для себе речі. то під вечір вибрала собі подарунки (кофту Авіації Галичини з цитатою Жадана і сет білизни ручної роботи), а сьогодні погодилася піти у улюблену кав"ярню у нас в районі і отримати другий букет троянд :aa: ну і одяглася у красиву шовкову сукню, нафарбувалася. комплиментами прям засИпали. приємно і зворушливо до сліз. пішла задонатю тепер команді Козінчука, щоб совість не мучила.
OlegRO Опубліковано: 17 липня 2022 Автор Опубліковано: 17 липня 2022 був ДН.С прошедшим! Мирного неба!) и дэ фото?
my_fair_lady Опубліковано: 17 липня 2022 Опубліковано: 17 липня 2022 мерсі) у інстаграмі фото :ag: я ж тут не викладаю
Ork Yason Опубліковано: 20 липня 2022 Опубліковано: 20 липня 2022 Вчера сгорел мой второй дом в святике Больше жилых домов нет Все расхуярили Шашлыки по случаю победы - отменяются
rogazzo Опубліковано: 20 липня 2022 Опубліковано: 20 липня 2022 в святике ого... сочувствую святик - это Славянск?
Ork Yason Опубліковано: 20 липня 2022 Опубліковано: 20 липня 2022 Святогорск Его захватили свиньи ещё в начале июня
MaJ0r Опубліковано: 20 липня 2022 Опубліковано: 20 липня 2022 Вчера сгорел мой второй дом в святике Ork Yason, сочувствую, хотя конечно это мало поможет тебе вернуть дом (
OlegRO Опубліковано: 20 липня 2022 Автор Опубліковано: 20 липня 2022 эх, гребанная война.. мизерная надежда, что оплатят когда-то, как Германия
Ork Yason Опубліковано: 20 липня 2022 Опубліковано: 20 липня 2022 Вроде как до 30 евро Два дома. Два владельца. В принципе если дадут 60, то почти в ноль Фоток нет! Я даже не знаю что значит: "сгорел назуй"
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз