my_fair_lady Опубліковано: 21 липня 2022 Опубліковано: 21 липня 2022 Ярік, співчуваю, ненависть до цих плядєй тільки росте... для мене особисто досі загадка, що якісь люди у вашому регіоні реально чекають цих "асвабадітєлєй". мама познайомилася випадково біля соцбезу з жінкою з Авдіївки, в якої вщент зруйновано будинок. сказала, що відчула недостатність власної русофобії, настільки та жінка ненавидить орків і усе що з ними пов"язано.
Jazzman Опубліковано: 22 липня 2022 Опубліковано: 22 липня 2022 Пічалька. Учора як збирався на виїзд, то ножем користувався, сьогодні-пусті ножни і брелок лишилися від ножа Тараса. Десь в Авдіївці лишився😭😭😭
Jazzman Опубліковано: 25 липня 2022 Опубліковано: 25 липня 2022 Пічалька. Учора як збирався на виїзд, то ножем користувався, сьогодні-пусті ножни і брелок лишилися від ножа Тараса. Десь в Авдіївці лишився😭😭😭 Ніж знайшовся, та вечір сумний ( Негідники САУшками під блискавки працювали
Главмех Опубліковано: 26 липня 2022 Опубліковано: 26 липня 2022 Пічалька. Учора як збирався на виїзд, то ножем користувався, сьогодні-пусті ножни і брелок лишилися від ножа Тараса. Десь в Авдіївці лишився😭😭😭 Давай я тобі як обіцяв ніж вишлю. він не з крутих але за ним добра вдача
Cardopusher Опубліковано: 29 липня 2022 Опубліковано: 29 липня 2022 Вчера так выбесила одна барышня. Аж до злости. Хз что она вообще хотела сделать. Бухая правда была, в дрова. Красивая шопздц... Вот давно таких красивых не видел. А выбесила почему? Потому что таких тупейших я давно не встречал. Бекает, мекает, ни одной темы поддержать не может, слушает тупую русскую попсу, закончила вуз, причем модный "з відзнакою". А такое впечателние что в колледж только поступила после 9 класса. Как же все таки сейчас заметна разница в 10 лет... Как вообще такое сочетание может быть в людях. Оооо боже дай им больше мозгов. И я скоро женюсь.
my_fair_lady Опубліковано: 29 липня 2022 Опубліковано: 29 липня 2022 Вова, ржу, вибач))) в мене закономірне питання, де ти їх береш
Главмех Опубліковано: 29 липня 2022 Опубліковано: 29 липня 2022 так он наверно между чпоками и пытался поговорить
Cardopusher Опубліковано: 29 липня 2022 Опубліковано: 29 липня 2022 Вова, ржу, вибач))) в мене закономірне питання, де ти їх береш my_fair_lady, так он наверно между чпоками и пытался поговорить Главмех, Ну ты её хотя бы разок чпокнул? UrriL, Та не. Вчера только познакомился. Де беру) Да чисто случайно, понравилась, пошел знакомится, угостил 1-2 коктейлями и все)
my_fair_lady Опубліковано: 29 липня 2022 Опубліковано: 29 липня 2022 ото я тобі в черговий раз скажу, шо ти не на тих "клюєш", якщо в тебе реально пошуки дівчини для шлюбу
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз