Jazzman Опубліковано: 29 липня 2022 Опубліковано: 29 липня 2022 Давай я тобі як обіцяв ніж вишлю. він не з крутих але за ним добра вдача Друже, не на часі. В нас зараз часті переміщення, постійно на сумках, та і загубленого ножа знайшов.
Faust Опубліковано: 29 липня 2022 Опубліковано: 29 липня 2022 угостил 1-2 коктейлями и все) Бухая правда была, в дрова. Хорошие коктейльчики :zhet:
Jazzman Опубліковано: 30 липня 2022 Опубліковано: 30 липня 2022 Транзитом через місто стали купити шаурмяу. Проходжу повз групу малих і одна дівчуля каже "дайте кулачок", дав, а вона мені-сливку. Саме миле за тривалий час)
my_fair_lady Опубліковано: 30 липня 2022 Опубліковано: 30 липня 2022 в мене недавно було 86 на 50. думала, склею ласти нарешті. зварила каву у гейзері, з"їла шматочок шоколадки 99%, і ожила трохи. є ще кофеїн у таблетках на крайній випадок, до речі.
VUBlack Опубліковано: 30 липня 2022 Опубліковано: 30 липня 2022 Саме миле за тривалий час) Круть А я сегодня выполз на турнички, занимаюсь, вокруг травичка и то там то сям всякий мусор валяется, вот люди свиньи... Площадка посреди частного сектора. Чуть погодя из одного из домов вышли двое ребят лет по 10 и малыш лет 6 с граблями, ведром и лопатой, начали площадку и вокруг прибирать, прям за душу взяло, порылся в сумочке, нашел налички гривен 50, дал малым на морожено. Давно такого не видел
marinacopy Опубліковано: 30 липня 2022 Опубліковано: 30 липня 2022 А что тебе не нравится? Самочувствие говно. Спала много. 10 часов сумарно, и дальше плохо, дальше рубит. У меня норма то 110 на 70. И как поднять ума не приложу. Мне энергетики всякие только пульс подымают, как и кофе, не бодрят
Outlawif Опубліковано: 30 липня 2022 Опубліковано: 30 липня 2022 как поднять Настойка элеутерококка. Дешево и работает. кофе Давление не поднимает, толку от него будет чуть.
my_fair_lady Опубліковано: 30 липня 2022 Опубліковано: 30 липня 2022 мені після кави ліпше. тільки потім сплю хєрово. тому обмежила до 4 чашок на день. варю у гейзері, міцна. а так якщо 6-7 годин просплю, то прогрес. сьогодні може 5 спала, після вчорашніх новин ледве вдалося заснути хєр зна коли, потім вставала серед ночі, шось ходила по квартирі.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз