my_fair_lady Опубліковано: 4 серпня 2022 Опубліковано: 4 серпня 2022 вчора в мене був офігенський список на шопінг))) для Олексія - ДТК Стрела на 5,45, для себе у межах підняття бойового духу - мереживна білизна. знайшла новий дуже клієнтоорієнтований магазинчик, який шиє дуже бюджетно прям за персональними замірами і кастомізовано. можна вибрати тип мережива, колір, різні моделі трусів. якщо прийде класне, буду рекомендувати, можу хтось захоче порадувати своїх жінок. а ще коли робила заміри, виявила, що схудла до своїх довоєнних хороших часів.
OlegRO Опубліковано: 4 серпня 2022 Автор Опубліковано: 4 серпня 2022 наконец-то обновишь фоточки в своей теме)
my_fair_lady Опубліковано: 4 серпня 2022 Опубліковано: 4 серпня 2022 так там фотки і так порівняно нові) цього тижня правда трохи підзабила на біг, минулого перестаралася і ноги не сказали "дякую", доводиться перепочити. але вчора подруга питала, як я схуднула, бо вона щось набирає і набирає (ще й з тим токсичним бойфрендом).
OlegRO Опубліковано: 4 серпня 2022 Автор Опубліковано: 4 серпня 2022 порівняно нові) от и поривняемсхудлачи ни
my_fair_lady Опубліковано: 4 серпня 2022 Опубліковано: 4 серпня 2022 не думаю, що +-2 см так особливо помітні) але мені хоч така радість. після того як Льоші ніштяків купила.
Cardopusher Опубліковано: 4 серпня 2022 Опубліковано: 4 серпня 2022 А мне Танюха тоже кое что интересное показала)) ПоказатьКак Лёха передавал ей привет/поздравлял с др. И я так хочу)
my_fair_lady Опубліковано: 4 серпня 2022 Опубліковано: 4 серпня 2022 ахаха, так я одна з особистих волонтерів))) до речі, от знайшла вчора ще таку сторінку для донатів артилеристам - https://www.instagram.com/happy_rusdie/ - хто хоче передати привіт мертвій русні, можете закинути їм грошей))) я не стримувала себе і надонатила ще кілька послань
OlegRO Опубліковано: 4 серпня 2022 Автор Опубліковано: 4 серпня 2022 +-2 см так особливо помітні) ващето тут профисианалы собрались :bt:
MaJ0r Опубліковано: 5 серпня 2022 Опубліковано: 5 серпня 2022 Женился сегодня) Как будут фото от фотографа, скину
VUBlack Опубліковано: 5 серпня 2022 Опубліковано: 5 серпня 2022 Мои поздравления! Новій єтап в жизни. Взаимопонимания вам и счастья!
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз