Faust Опубліковано: 7 серпня 2022 Опубліковано: 7 серпня 2022 коротше, приїхала моя білизна. гарна, але настільки відверта, що в ній хіба чоловікові можна показуватися))) Нет, чтобы вообще промолчать ))
Kashtan Опубліковано: 8 серпня 2022 Опубліковано: 8 серпня 2022 Женился сегодня) Как будут фото от фотографа, скину Поздравляю Александр! Многие лета молодоженам! Всех благ - материальных и духовных!
my_fair_lady Опубліковано: 8 серпня 2022 Опубліковано: 8 серпня 2022 трошки хіба. вже не знала яким боком стати і як зробити пристойніше. або наклейки клеїти)))
OlegRO Опубліковано: 8 серпня 2022 Автор Опубліковано: 8 серпня 2022 або наклейки клеїти))) ты это брось, такие мысли..
Outlawif Опубліковано: 8 серпня 2022 Опубліковано: 8 серпня 2022 Наклейки клеют это ж когда совсем без белья, а так куда клеить-то? оО
my_fair_lady Опубліковано: 8 серпня 2022 Опубліковано: 8 серпня 2022 під білизну))) до речі, інтернет-магазини у інсті так роблять, щоб не забанили. хоча не всі. якось дуже вибірково вони це роблять. в магазині, де я перед цим замовлення робила, є модель плюс-сайз. то коли попадаються у стрічці її сторіз, в мене зникає бажання у тому магазині замовляти))))
OlegRO Опубліковано: 8 серпня 2022 Автор Опубліковано: 8 серпня 2022 а у нее плюс-сайз куда нужно плюс-сайз или просто жируха?))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз