Jazzman Опубліковано: 9 серпня 2022 Опубліковано: 9 серпня 2022 О, ти виїхав з Криму? Що мотивувало і які подальші плани?
wolf Опубліковано: 9 серпня 2022 Опубліковано: 9 серпня 2022 Любая помощь советом будет полезна! И конечно. Слава Украине. Ищи EU domestic магазины, отправка с EU по EU Риски аналогичны заказу фармы с рашки в крым, то есть практически нолевые
Каммерер Опубліковано: 9 серпня 2022 Опубліковано: 9 серпня 2022 О, ти виїхав з Криму? Що мотивувало і які подальші плани? Как это. Я с сыновьями уехал. Одному 25, второму 20. И у меня тоже возраст под мобилизацию попадает. Под русский флаг на войну со своими?? А сзади кадыровские заградотряды? Та ну на , я лучше все там брошу, чем против своих воевать. Мы уже три месяца тут. Пока дед не здохнет или ВСУ не зайдут в Крым, не вернусь. Маршрут: Севастополь -Адлер-Ереван-Берлин-Прага-Брно-Бистршице над Перштейнем.
Jazzman Опубліковано: 9 серпня 2022 Опубліковано: 9 серпня 2022 Красівчик. Як загалом настрої серед кримчан? Відношення до то що відбувається і участь?
my_fair_lady Опубліковано: 10 серпня 2022 Опубліковано: 10 серпня 2022 ну шо, вийшов наказ МОН, де я є у списку тих, кому присвоїли звання доцента. наче типу маю радуватися, але знов період пофігізму. нічого не радує.
$l@ventiy Опубліковано: 10 серпня 2022 Опубліковано: 10 серпня 2022 Ну, то ми за тебе порадіємо) Вітаю!!
OlegRO Опубліковано: 10 серпня 2022 Автор Опубліковано: 10 серпня 2022 звання доцента. поздравляю, целую в щечки) не радує.
VUBlack Опубліковано: 10 серпня 2022 Опубліковано: 10 серпня 2022 наче типу маю радуватися, але знов період пофігізму. нічого не радує. my_fair_lady, а надбавку за это дают?
my_fair_lady Опубліковано: 10 серпня 2022 Опубліковано: 10 серпня 2022 дякую, хлопці) так, доплату дають, як отримаю атестат, то понесу у відділ кадрів.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз