VUBlack Опубліковано: 10 серпня 2022 Опубліковано: 10 серпня 2022 от, бачиш, є чому радіти, зможеш витратити куди душа забажає)) (чую донати тобудуть:))) Подальших успіхів!
my_fair_lady Опубліковано: 11 серпня 2022 Опубліковано: 11 серпня 2022 от, бачиш, є чому радіти, зможеш витратити куди душа забажає)) (чую донати тобудуть:))) Подальших успіхів! дякую) буду виясняти сьогодні, як отримати атестат, бо вчора так і не зрозуміла по телефону від бабці з відділу вченого секретаря. ще трошки хвастану - каталася вчора з автоінструктором відомим, у якого популярний ютуб-канал. і ще у п"ятницю покатаю. працюю над своїми найчастішими помилками. і познайомилася з президенткою Української бібліотечної асоціації. дуже крута жінка, по роботі з нею співпрацюватиму.
OlegRO Опубліковано: 11 серпня 2022 Автор Опубліковано: 11 серпня 2022 о, Тетяна развивается во все стороны а говорила, что шпагат - не её))
my_fair_lady Опубліковано: 11 серпня 2022 Опубліковано: 11 серпня 2022 тут таке життя, шо без гнучкості ніяк))) і ще більш-менш бігаю вже. тиждень зробила перерву, бо трохи перетренувалася і боліли ноги. а зараз норм, продовжую.
MaJ0r Опубліковано: 11 серпня 2022 Опубліковано: 11 серпня 2022 Вітаю з вченим званням! Це велике досягнення! с сыновьями уехал. Одному 25, второму 20. И у меня тоже возраст под мобилизацию попадает- а жена как?
Kashtan Опубліковано: 11 серпня 2022 Опубліковано: 11 серпня 2022 ну шо, вийшов наказ МОН, де я є у списку тих, кому присвоїли звання доцента. Поздравляю! і познайомилася з президенткою Української бібліотечної асоціації. дуже крута жінка, по роботі з нею співпрацюватиму. Бруй моя землячка оказывается, село где она родилась в 30км от нас, одно время входило в наш (бывший уже) район.
Главмех Опубліковано: 11 серпня 2022 Опубліковано: 11 серпня 2022 Радість зняли шви після операції. Ще два тижня обмежити рух хоча рухатись і треба але трошки. Потім 2 місяці з милицею, ще 2 місяці з тростиною. На 6 му місяці можна починати бігові тренування, звісно без фанатизьму і ні в якому разі не спринт. Через рік можна в зал починати присідати, тягнути... З мінусів, сьогодні йщов з лікарні, милиця застряла в ливньовці. Розбив коліно здорової ноги бо падав на неї. Зломав алюмінієву милицю. Прийшлось з кредитки в аптеці придбати з кредитки, а там після операцій і так не густо.
Finanse Опубліковано: 11 серпня 2022 Опубліковано: 11 серпня 2022 Офігіти. Життєва історія. "І посміявся, і поплакав", "бог дав, бог забрав"
my_fair_lady Опубліковано: 13 серпня 2022 Опубліковано: 13 серпня 2022 дякую усім щиро за вітання та побажання) ще скоро сподіваюся отримати водійське посвідчення. Бруй моя землячка оказывается, село где она родилась в 30км от нас, одно время входило в наш (бывший уже) район. так, дуже крутий фахівець, я прям під враженням від знайомства)
my_fair_lady Опубліковано: 13 серпня 2022 Опубліковано: 13 серпня 2022 Радість зняли шви після операції. Сергій, швидкого відновлення. якщо що, ти можеш нас із Вовою смикнути і не тільки, якщо треба допомога якась.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз