my_fair_lady Опубліковано: 18 серпня 2022 Опубліковано: 18 серпня 2022 Таня шарахається і тримається подалі від високодуховних йогів, якщо що))) в мене своя думка щодо цього, не буду писати, щоб нікого не образити.
Каммерер Опубліковано: 18 серпня 2022 Опубліковано: 18 серпня 2022 Таня шарахається і тримається подалі від високодуховних йогів, якщо що))) в мене своя думка щодо цього, не буду писати, щоб нікого не образити. ...есть только Путь. Я ее поддерживаю. Надо делать любимое дело. Жизнь коротка и одна.
my_fair_lady Опубліковано: 30 серпня 2022 Опубліковано: 30 серпня 2022 пропадала і ще мабуть трохи пропадатиму, але з важливих причин) отримала атестат доцента уже, сьогодні права. ще прикупляємо невеличку нерухомість, поки у процесі, але сподіваюся, усе складеться. там дуже багато роботи, щоправда, але нічого. не в перший раз, так би мовити)))
OlegRO Опубліковано: 30 серпня 2022 Автор Опубліковано: 30 серпня 2022 херасе, разошлась)) никак в депутаты потом
Outlawif Опубліковано: 30 серпня 2022 Опубліковано: 30 серпня 2022 Зачем хорошего человека в депутаты (
my_fair_lady Опубліковано: 30 серпня 2022 Опубліковано: 30 серпня 2022 дякую усім за вітання))) та божеупаси в депутати. просто шось цього тижня відразу кілька важливих справ оце за вчора і сьогодні завершилося.
VUBlack Опубліковано: 30 серпня 2022 Опубліковано: 30 серпня 2022 та божеупаси в депутати Зачем хорошего человека в депутаты ( 0utlaw, мож было бы в раде большинство хороших человек, жили бы получше)) Таня, мої вітання!
my_fair_lady Опубліковано: 30 серпня 2022 Опубліковано: 30 серпня 2022 дякую) я за своїм керівництвом на роботі бачу, що там тримаються лише ті, хто дуже гарно знав математичні дії "віднімати та ділити". а такі як я там довго не затримуються
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз