Перейти до публікації

Моя Радость Дня :) / Печалька Дня :(

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Я тыщу раз так делал(с) ))

Джинсы постоянно протираются и джинсовые шорты тоже. Учитывая что у меня не одни джинсы, сейчас они живут до протирания минимум два года. Потом можно делать латку в любом ателье. Когда носил по принципу единственные штаны, тогда 3-6 месяцев и все, хотя ноги были значительно меньше в объеме

• Відповіді 8,6 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• my_fair_lady

890

• andreyyy

810

• OlegRO

796

• Outlawif

714

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Я тоже тыщу раз так делал, но эти особо комфортные были )

• 1 місяць потому...
Опубліковано:

Протаранив на каяках племінницю, болять очі після ниряння в спробах врятувати її айфона. Така непланована витрата болюча зараз, добре хоч її не втопив.

Опубліковано:

фіга собі ти монстр, так грести шоб каяка чужого перекинути. Співчуваю на рахунок айфона

Опубліковано:

співчуваю. Бачу відпочиваєш на повну. Сподіваюсь водичка не дуже холодна?

Опубліковано:

Вот нельзя прям оставить ни на день, только расстались - уже попал в передрягу ))

Айфон дело наживное, главное девушку спас ) Но оттопыривайтесь аккуратнее. Нам с тобой еще победу праздновать.

Опубліковано:

От я навіть не знаю це печалька чи радість.

Або моя виняткова фартовість або навпаки притягання неприємностей.

Яж тиждень тому звільнився, працюю в Києві. Але на сьогодні відпросився. Треба було отримати остаточний розрахунок по ЗП на старій роботі.

Ну і попросили на день вийти замінити ізолятори на трансформаторі. І замінити масло в трансформаторі. Ну проконтролювати сам процес.

За додаткові кошти звісно.

Ну і як завжди працівники РЕСУ не спішать пішов їх підганять.

коли вони зібралися вирішив чого зря палить бензин поїду з ними зібралися то поїхав з ними.

По переду автовишка сходу начала розвертатися і задом сдавати до трансфрматора...

Я був у бусику позаду... сидів "на гальорці"

Водію автовишки відірвало стопи.

Той що в автовишці пасажир скалкове поранення, сказали не смертельно. І пассажир з бусика з переднього седіння легкі поранення.

Інших оглянули, обмацали, в очі посвітили ліхтариком, молоточком постукали.

Видали по 4 колесика фенібуту сказали ідіть відпочивайте...якщо можете поспіть... ага тут хуй заснеш...

Особливо коли ти знаєш що ти ходив тудою нозями неоднаразово для відключення трансформатору.

І печалька що так сталося, і радість що не зачепило....

А сккільки ще таких подарунків по лісам полям і посадкам розставлено та розкидано.

Опубліковано:

это всё равно радость, что жив

Опубліковано:

пздц

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...