MaJ0r Опубліковано: 25 серпня 2023 Опубліковано: 25 серпня 2023 Я тыщу раз так делал(с) )) Джинсы постоянно протираются и джинсовые шорты тоже. Учитывая что у меня не одни джинсы, сейчас они живут до протирания минимум два года. Потом можно делать латку в любом ателье. Когда носил по принципу единственные штаны, тогда 3-6 месяцев и все, хотя ноги были значительно меньше в объеме
$l@ventiy Опубліковано: 26 серпня 2023 Опубліковано: 26 серпня 2023 Я тоже тыщу раз так делал, но эти особо комфортные были )
Jazzman Опубліковано: 30 вересня 2023 Опубліковано: 30 вересня 2023 Протаранив на каяках племінницю, болять очі після ниряння в спробах врятувати її айфона. Така непланована витрата болюча зараз, добре хоч її не втопив.
VUBlack Опубліковано: 30 вересня 2023 Опубліковано: 30 вересня 2023 фіга собі ти монстр, так грести шоб каяка чужого перекинути. Співчуваю на рахунок айфона
MaJ0r Опубліковано: 30 вересня 2023 Опубліковано: 30 вересня 2023 співчуваю. Бачу відпочиваєш на повну. Сподіваюсь водичка не дуже холодна?
Outlawif Опубліковано: 30 вересня 2023 Опубліковано: 30 вересня 2023 Вот нельзя прям оставить ни на день, только расстались - уже попал в передрягу )) Айфон дело наживное, главное девушку спас ) Но оттопыривайтесь аккуратнее. Нам с тобой еще победу праздновать.
Главмех Опубліковано: 5 жовтня 2023 Опубліковано: 5 жовтня 2023 От я навіть не знаю це печалька чи радість. Або моя виняткова фартовість або навпаки притягання неприємностей. Яж тиждень тому звільнився, працюю в Києві. Але на сьогодні відпросився. Треба було отримати остаточний розрахунок по ЗП на старій роботі. Ну і попросили на день вийти замінити ізолятори на трансформаторі. І замінити масло в трансформаторі. Ну проконтролювати сам процес. За додаткові кошти звісно. Ну і як завжди працівники РЕСУ не спішать пішов їх підганять. коли вони зібралися вирішив чого зря палить бензин поїду з ними зібралися то поїхав з ними. По переду автовишка сходу начала розвертатися і задом сдавати до трансфрматора... Показать Я був у бусику позаду... сидів "на гальорці" Показать Водію автовишки відірвало стопи. Той що в автовишці пасажир скалкове поранення, сказали не смертельно. І пассажир з бусика з переднього седіння легкі поранення. Інших оглянули, обмацали, в очі посвітили ліхтариком, молоточком постукали. Видали по 4 колесика фенібуту сказали ідіть відпочивайте...якщо можете поспіть... ага тут хуй заснеш... Особливо коли ти знаєш що ти ходив тудою нозями неоднаразово для відключення трансформатору. І печалька що так сталося, і радість що не зачепило.... А сккільки ще таких подарунків по лісам полям і посадкам розставлено та розкидано.
OlegRO Опубліковано: 5 жовтня 2023 Автор Опубліковано: 5 жовтня 2023 уже в новостях https://www.rbc.ua/ukr/news/kiyivskiy-oblas...1696512980.html
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз