Главмех Опубліковано: 5 жовтня 2023 Опубліковано: 5 жовтня 2023 Ага є таке. Мене вже відпустило... руки ще трохи тремтять. І як лежати в тиші то звін у вухах І не покидає думка скльки такого по у нас ще валяєтся якщо від другої світової ще знаходть... І аорівняно з селом на харківщині наш вибух то ніщо... суки в маденькому селі то вважай кожен шостий загинув
MaJ0r Опубліковано: 6 жовтня 2023 Опубліковано: 6 жовтня 2023 Мене вже відпустило... руки ще трохи тремтять. І як лежати в тиші то звін у вухах Главмех, Тримайся друже, добре що з тобою усе гаразд
Cardopusher Опубліковано: 7 жовтня 2023 Опубліковано: 7 жовтня 2023 Близкая знакомая, с которой вчера провел вечер за приятным, позитивным общением, посадив ее в такси, приехав домой, выбросилась из окна( В шоке..
VUBlack Опубліковано: 25 жовтня 2023 Опубліковано: 25 жовтня 2023 ненависть к *идарам стала сильнее, теперь они мне еще и окошки должны, окромя всего прочего радуюсь, что семья жива пока ребенка с комнаты выносил в потьмах сломал нос о косяк, малой в двери прошел, а я чуток зацепился((
OlegRO Опубліковано: 25 жовтня 2023 Автор Опубліковано: 25 жовтня 2023 все эти заявления о принудительной эвакуации с Херсонской обл наводят конечно не на радужные мысли.. Здоровья!
VUBlack Опубліковано: 25 жовтня 2023 Опубліковано: 25 жовтня 2023 спасиб я ж не в Херсоне сейчас, Славута, до сегоняшней ночи тут было почти что безопасно
MaJ0r Опубліковано: 25 жовтня 2023 Опубліковано: 25 жовтня 2023 Береги себя. Интересно чего пида.. так осмелели бьют близко к АЭС? Наверное по энергетической инфраструктуре или для устрашения...
Faust Опубліковано: 25 жовтня 2023 Опубліковано: 25 жовтня 2023 все эти заявления о принудительной эвакуации с Херсонской обл наводят конечно не на радужные мысли.. Возможно наши всё же решились массово на левый берег переходить И для минимизации потерь среди гражданских происходит эвакуация с прибрежных районов Иначе по-другому никак
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз