SHOTA Опубліковано: 13 листопада 2008 Автор Опубліковано: 13 листопада 2008 ..да цю вправу всі давним давно знають! ..нічого нового ти тут не придумав! :) может и знают , но на практике делают неправильно :)
palyanucya Опубліковано: 14 листопада 2008 Опубліковано: 14 листопада 2008 может и знают , но на практике делают неправильно :) ага! в основному всі хто починають ходити в тренажерний зал люмлять робити впершись локтем в внутріштю сторону стегна і напевно думають про себе - "какой я крутой! ведь я делаю так как по телику" :D :D :D
B1ackLIT Опубліковано: 14 листопада 2008 Опубліковано: 14 листопада 2008 ага! в основному всі хто починають ходити в тренажерний зал люмлять робити впершись локтем в внутріштю сторону стегна і напевно думають про себе - "какой я крутой! ведь я делаю так как по телику" :D :D :D Какой у тебя стаж тренировок?
palyanucya Опубліковано: 14 листопада 2008 Опубліковано: 14 листопада 2008 (змінено) Какой у тебя стаж тренировок? дружу з бб з 2001 року. були великі перерви по пару років. потім зірвав спину станою. потім до того всього попав на кольцовіку під зіл і на два роки забув про тренажерний зал взагалі, тільки літературу постійно читав. а зараз місяць як займаюся :) Змінено 14 листопада 2008 користувачем palyanucya
Terminator Опубліковано: 1 березня 2009 Опубліковано: 1 березня 2009 пик лучше всего на скотте. и молотками добивать. я так делал.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз