XXR XXX Опубліковано: 5 березня 2014 Опубліковано: 5 березня 2014 Это же анонс, написано 15-16 марта. Протоколы будут потом... Жека я про Полтавскую область по без экипе лифту они 1-2 марта были
MaxSan Опубліковано: 5 березня 2014 Опубліковано: 5 березня 2014 дак что там областные соревы показали ?где протоколы глянуть можно? еще нету протоколов, как токо... я сразу выложу))) абсолютку выиграл Карпов Валера ЗМС
XXR XXX Опубліковано: 5 березня 2014 Опубліковано: 5 березня 2014 еще нету протоколов, как токо... я сразу выложу))) абсолютку выиграл Карпов Валера ЗМС что поднял в какой весовой был?
MaxSan Опубліковано: 5 березня 2014 Опубліковано: 5 березня 2014 что поднял в какой весовой был? не знаю... на след день не смог поехать посмотреть.
XXR XXX Опубліковано: 7 березня 2014 Опубліковано: 7 березня 2014 ну че у них с пртоколами случилось )
Cell Опубліковано: 7 березня 2014 Опубліковано: 7 березня 2014 До уваги спортсменів, тренерів та представників команд. У зв'язку зі складною ситуацією в державі, можливе значне скорочення кількості учасників чемпіонату України з жиму лежачи серед чоловіків та жінок, юніорів та юніорок, юнаків та дівчат. Тому для оперативного корегування розкладу змагань велике прохання в найкоротший термін повідомити ФПУ (e-mail: zayavka_fpu@mail.ru) про спортсменів, які не будуть приймати участь у змаганнях. Дякуємо за розуміння.
XXR XXX Опубліковано: 12 березня 2014 Опубліковано: 12 березня 2014 ну чек протоколы полтавской области не появились?) не могу понять в чем сложность их опубликовать составляет
MaxSan Опубліковано: 13 березня 2014 Опубліковано: 13 березня 2014 (змінено) ну чек протоколы полтавской области не появились?) не могу понять в чем сложность их опубликовать составляет сча скину Змінено 13 березня 2014 користувачем MaxSan
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз