Тарас Ф. Опубліковано: 14 серпня 2014 Опубліковано: 14 серпня 2014 Що відомо по екіпному Кубку? Спочатку ніби в планах був Луганськ. Щось змінилося?
lifter Опубліковано: 14 серпня 2014 Опубліковано: 14 серпня 2014 Що відомо по екіпному Кубку? Спочатку ніби в планах був Луганськ. Щось змінилося? Думаю, 90% что Коломыя, на классическом кубке в той-же Коломые скажут точнее.
MaxSan Опубліковано: 14 серпня 2014 Опубліковано: 14 серпня 2014 Думаю, 90% что Коломыя, на классическом кубке в той-же Коломые скажут точнее. как же уже надоела эта Коломыя)))
Тарас Ф. Опубліковано: 15 серпня 2014 Опубліковано: 15 серпня 2014 А мене Коломия не влаштовує. Їхати далеко. Більші затрати часу та грошей. Мені б в ідеалі Суми, Полтава чи Харків.
XXR XXX Опубліковано: 15 серпня 2014 Опубліковано: 15 серпня 2014 А мене Коломия не влаштовує. Їхати далеко. Більші затрати часу та грошей. Мені б в ідеалі Суми, Полтава чи Харків. согласен для меня многое играет место проведение сорев ежить сутки с двумя пересадками сама поездка выйдет около 4х суток и по деньгам не слабо
Тарас Ф. Опубліковано: 15 серпня 2014 Опубліковано: 15 серпня 2014 Мене далекі переїзди дуже втомлюють і майже завжди погано сплю в готелях. Тому в таких випадках на помості виступаю вареним. Зовсім друга справа, коли в день змагань зранку виїхів і на помост.
XXR XXX Опубліковано: 15 серпня 2014 Опубліковано: 15 серпня 2014 Мене далекі переїзди дуже втомлюють і майже завжди погано сплю в готелях. Тому в таких випадках на помості виступаю вареним. Зовсім друга справа, коли в день змагань зранку виїхів і на помост. аналогично в поезде спать не могу одно мученье в отелях тоже не получается выспатся в итоге перегораю и херово выступить получается не те веса что расчитывал и мог поднять
Cell Опубліковано: 13 вересня 2014 Опубліковано: 13 вересня 2014 Онлайн трансляція змагань Проведення Чемпіонатів України з класичного пауерліфтингу та з класичного жиму лежачи серед чоловіків та жінок, юніорів та юніорок, юнаків та дівчат з 15.09.2014 р. по 20.09.2014 р. буде транслюватись в режимі онлайн за адресою: https://goodlift.info/live.php.
XXR XXX Опубліковано: 19 вересня 2014 Опубліковано: 19 вересня 2014 За екіпний кубок є інформація?за какой экипный кубок? там дивизион экипы есть и без экипы смотри расписание и номинацию
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз