MaxSan Опубліковано: 22 листопада 2014 Опубліковано: 22 листопада 2014 Проведення Чемпіонату України з пауерліфтингу серед юнаків та дівчат, юніорів та юніорок (вихованців ДЮСШ), Кубку України з пауерліфтингу та Чемпіонату України з пауерліфтингу серед студентів ВНЗ з 24.11.2014 р. по 30.11.2014 р. буде транслюватись в режимі онлайн за адресою: https://goodlift.info/live.php.
Тарас Ф. Опубліковано: 28 листопада 2014 Опубліковано: 28 листопада 2014 По календарю на наступний рік є інфа.
MaxSan Опубліковано: 2 грудня 2014 Опубліковано: 2 грудня 2014 Календар змагань 2015 готовишься куда то? хочется и дома в Полтаве выступить... но и на без экипы тоже очень хочется попасть(((
XXR XXX Опубліковано: 2 грудня 2014 Опубліковано: 2 грудня 2014 готовишься куда то? хочется и дома в Полтаве выступить... но и на без экипы тоже очень хочется попасть((( приезжайте к нам в апреле на Полтавскую ВПА у нас нет дискриминации по поводу где выступал ) да и призы отличные и условия ) правда рав тока
MaxSan Опубліковано: 2 грудня 2014 Опубліковано: 2 грудня 2014 приезжайте к нам в апреле на Полтавскую ВПА у нас нет дискриминации по поводу где выступал ) да и призы отличные и условия ) правда рав тока после баранки которую получил в Коломии у меня были мысли уйти в другую федерацию))))) мне рав больше по душе чем в экипе
XXR XXX Опубліковано: 3 грудня 2014 Опубліковано: 3 грудня 2014 после баранки которую получил в Коломии у меня были мысли уйти в другую федерацию))))) мне рав больше по душе чем в экипе ну так) я тебе даже соперника найду в 75) я тож когда то в фпу тягал
Тарас Ф. Опубліковано: 3 грудня 2014 Опубліковано: 3 грудня 2014 готовишься куда то? хочется и дома в Полтаве выступить... но и на без экипы тоже очень хочется попасть((( Тепер планую до вас в Полтаву на екіпу. Сам такий, що з більшим задоволенням виступив би в безекіпі. Але життєві розклади такі, що не маю можливості їздити далеко від дому.
cybotron Опубліковано: 3 грудня 2014 Опубліковано: 3 грудня 2014 Из ИПФ смело можно уходить после того как Вы сорвали джек-пот - получили корочку Мастера Спорта заверенное министерством спорта образования)
XXR XXX Опубліковано: 3 грудня 2014 Опубліковано: 3 грудня 2014 Из ИПФ смело можно уходить после того как Вы сорвали джек-пот - получили корочку Мастера Спорта заверенное министерством спорта образования) что дает лично тебе это заверение без стеба вопрос?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз