rogazzo Опубліковано: 15 листопада 2015 Опубліковано: 15 листопада 2015 Наші молодці. А ось реакція 'братів' Показать Також звинувачують, що український суддя в 93 категорії витягнув нашого Сергія Білого і завалив росіянина, Показать Как и Коновалова,которому в жиме светила баранка(инфа с форума,сам не видел)
rogazzo Опубліковано: 15 листопада 2015 Опубліковано: 15 листопада 2015 Нашел полный видос этой зарубы,стремноватый жим у Билого
Тарас Ф. Опубліковано: 15 листопада 2015 Опубліковано: 15 листопада 2015 Нашел полный видос этой зарубы,стремноватый жим у Билого В будь-якому випадку один суддя нічого не вирішує. Якщо і пред'являти претензії, то одразу до всієї бригади.
Тарас Ф. Опубліковано: 15 грудня 2015 Опубліковано: 15 грудня 2015 Внесено зміни до календаря IPF на 2016 рік Рішенням виконкому Міжнародної федерації пауерліфтингу внесені наступні зміни до календаря IPF на 2016 рік: 1. До календаря включений «Чемпіонат світу з класичного жиму лежачи серед юнаків, юніорів, дорослих та ветеранів», 18-21 травня 2016 року, Південна Афріка; 2. Змінені строки та місце проведення чемпіонату світу з жиму лежачи (екіпірувального) – 19-23 квітня 2016 року, Рёдбі, Данія. У зв’язку з цим, Президія ФПУ вносить відповідні зміни до календарного плану всеукраїнських змагань на 2016 рік, а саме: 1. Чемпіонат України серед юнаків та дівчат, юніорів та юніорок, з 06 по 10 лютого, день приїзду – 06 лютого, змагання – 07-10 лютого, м. Коломия; 2. Чемпіонат України (чоловіки та жінки), з 10 по 13 лютого, день приїзду – 10 лютого, змагання – 11-13 лютого, м. Коломия; 3. Чемпіонат України серед ветеранів, з 13 по 14 лютого, день приїзду – 13 лютого, змагання – 14 лютого, м. Коломия; 4. Чемпіонат України з жиму лежачи (юнаки, юніори, дорослі та ветерани), з 14 по 16 лютого, день приїзду – 14 лютого, змагання – 15-16 лютого, м. Коломия; 5. Чемпіонат України з класичного жиму лежачи (юнаки, юніори, дорослі та ветерани), з 16 по 18 лютого, день приїзду – 16 лютого, змагання – 17-18 лютого, м. Коломия. Прошу врахувати цю інформацію при складанні своїх календарних планів та планів підготовки до змагань.
MawkyZaJI9wky Опубліковано: 19 грудня 2015 Опубліковано: 19 грудня 2015 (змінено) Не свежая новость. Но может кто не слышал. Лицензию забрали у росиян, а мы были к ним подвязаны. Теперь пробы едут в Кельн ! Мировое агентство WADA дисквалифицировало антидопинговые центры Украины и России. https://www.wada-ama.org/en/media/news/2015...oping-worldwide Змінено 19 грудня 2015 користувачем MawkyZaJI9wky
cybotron Опубліковано: 21 грудня 2015 Опубліковано: 21 грудня 2015 Кельн это плохо, не будет подстраховки, раньше ж прислал в свою лабу анализ, если что то нашли значит стоп - не выступаю. А теперь получается что если зафонит то все сразу дисквал...(
MawkyZaJI9wky Опубліковано: 7 березня 2016 Опубліковано: 7 березня 2016 ЧЕМПИОНАТ ЕВРОПЫ ПО КЛАССИЧЕСКОМУ ПАУЭРЛИФТИНГУ 5–12 Марта 2016 года г. Тарту Эстонская Республика Номинация https://goodlift.info/nominations.php Трансляция https://goodlift.info/live.php
Kito Опубліковано: 21 червня 2016 Опубліковано: 21 червня 2016 В сентябре в Полтаве будет кто-то из форумчан?
lifter Опубліковано: 21 червня 2016 Опубліковано: 21 червня 2016 В сентябре в Полтаве будет кто-то из форумчан? Возможно я, но пока не в качестве спортсмена)
Kito Опубліковано: 21 червня 2016 Опубліковано: 21 червня 2016 То я хочу приехать, чтобы хоть знать будет ли кто-то из своих. А то я там никогда не был , еще заблужусь)) как я понимаю там надо будет дня на 2 приезжать еще желье искать
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз