Тарас Ф. Опубліковано: 21 червня 2016 Опубліковано: 21 червня 2016 Я планую виступати в Полтаві. З наступного тижня починаю підготовку. Сподіваюся, зірки на небі розташуються як треба.
XXR XXX Опубліковано: 21 червня 2016 Опубліковано: 21 червня 2016 еще Машкузаляжку спроси он тож врятли пропустит
MaxSan Опубліковано: 12 липня 2016 Опубліковано: 12 липня 2016 Я планую виступати в Полтаві. З наступного тижня починаю підготовку. Сподіваюся, зірки на небі розташуються як треба. Тоже планирую выступать. Хотя сорвал ноготь на руке и пару недель выпадает теперь в подготовке((( еще Машкузаляжку спроси он тож врятли пропустит он не будет выступать
XXR XXX Опубліковано: 13 серпня 2016 Опубліковано: 13 серпня 2016 буду :d_training: классно) а в какой весовой? у нас пока двое тока едут
MaxSan Опубліковано: 13 серпня 2016 Опубліковано: 13 серпня 2016 классно) а в какой весовой? у нас пока двое тока едут в 83 думаю.. вес 78кг=)
XXR XXX Опубліковано: 13 серпня 2016 Опубліковано: 13 серпня 2016 а страховку там делают или не нада вапще и мед ком.)?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз