Перейти до публікації

Федерация Пауэрлифтинга Украины / Ipf

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Как уже ответил Саша, это общее положення, которое включает сроки проведения. Пункт 2.

туплю что то... спасибо

• 1 місяць потому...
  • Відповіді 642
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• XXR XXX

93

• lifter

90

• MaxSan

78

• Cell

73

Кращі автори в цій темі

• XXR XXX

XXR XXX 93 публікації

• lifter

lifter 90 публікацій

• MaxSan

MaxSan 78 публікацій

• Cell

Cell 73 публікації

Опубліковано:

Зараз проходить екіпний ЧУ по пауерліфтингу. Із збірників приймає участь тільки Свістунов. Ніби і є раціональне зерно в тому, що лідерам дозволили пропустити ЧУ заради підготовки до міжнародних стартів. Але мені здається, що нафіг тоді такий ЧУ потрібен, якщо немає можливості спостерігати за боротьбою найсильніших.

Опубліковано:
Зараз проходить екіпний ЧУ по пауерліфтингу. Із збірників приймає участь тільки Свістунов. Ніби і є раціональне зерно в тому, що лідерам дозволили пропустити ЧУ заради підготовки до міжнародних стартів. Але мені здається, що нафіг тоді такий ЧУ потрібен, якщо немає можливості спостерігати за боротьбою найсильніших.
ну зато есть возможность молодёжь замотивировать призовыми местами.

Опубліковано:
ну зато есть возможность молодёжь замотивировать призовыми местами.

Для цього існує Кубок. А так виходить, що і ЧУ, і Кубок змагання одного рівня. Цікавих протистоять серед лідерів взагалі немає.

Опубліковано:

Совсем ничего интересного? Ахренеть ребята.)

Рубец например присел 420кг, что являетесь рекордом мира в категории 105кг. Вес у него 97кг.

Онлайн трансляция доступна на ютубе:

">

Опубліковано:
Для цього існує Кубок. А так виходить, що і ЧУ, і Кубок змагання одного рівня. Цікавих протистоять серед лідерів взагалі немає.
на сколько я знаю (может и ошибаюсь) то чемпионат это первенство в личном зачёте, а кубок в командном зачёте. вот и вся разница.

Опубліковано:
на сколько я знаю (может и ошибаюсь) то чемпионат это первенство в личном зачёте, а кубок в командном зачёте. вот и вся разница.

Команды награждаются и там, и там. Основное отличие, что на чемпионате разыгрываются ещё и малые медали в каждом упражнении. Если на чемпионате забаранил в приседе, то можешь жать и тянуть, бороться за малые медали в жиме и тяге.

На кубке если забаранил, то все)

Плюс чемпионат это отборочные соревнования, по которым составляется списки сборных комманд.

Опубліковано:
Совсем ничего интересного? Ахренеть ребята.)

Рубец например присел 420кг, что являетесь рекордом мира в категории 105кг. Вес у него 97кг.

Онлайн трансляция доступна на ютубе:

">

Це круто. Але якби разом з Рубцем виступав, наприклад, Семененко, то Рубець не відмовився б від 3 спроби в присіданнях. Немає заруб, тому не цікаво.

• 6 місяців потому...
Опубліковано:

С 15 по 21 сентября в Луцке будет проходить Чемпионат Украины по классическому пауэрлифтингу. Трансляция по идее будет на Youtube канале

21740456_1472718169480603_8057548312795514885_n.jpg

• 2 тижні потому...
Опубліковано:

Дивлюся зараз онлайн протоколи ЧУ. І бачу в 120 категорії Вишницького, Алєксєєва. Хлопці вирішили зав'язати з альтернативою?

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...