Lubonchic Опубліковано: 8 грудня 2013 Опубліковано: 8 грудня 2013 веселый выводок антибиотиков, гормонов и потенциальный гельминтоз не смущает? ага, ем и краснею)))
CHILAR Опубліковано: 8 грудня 2013 Опубліковано: 8 грудня 2013 Купил себе сегодня курочку гриль))) Всю уже слопал)))
Erik Опубліковано: 8 грудня 2013 Опубліковано: 8 грудня 2013 Купил себе сегодня курочку гриль))) Всю уже слопал))) ты монстр. блин придется теперь самому заехать за курой-гриль в магаз))
CHILAR Опубліковано: 8 грудня 2013 Опубліковано: 8 грудня 2013 ты монстр. блин придется теперь самому заехать за курой-гриль в магаз)) Пошла хрошо))) В выходной всегда апетит хороший)))
Дарианна Опубліковано: 8 грудня 2013 Опубліковано: 8 грудня 2013 а если жарить на масле-спрее? :) Жиров ооочень мало, вкус-не знаю, еще не жарила))) могу хоть сырые жрать. Мне пофиг))) Вау))) сырые грудки еще не пробовала ;)
OHIXA Опубліковано: 8 грудня 2013 Опубліковано: 8 грудня 2013 Вау))) сырые грудки еще не пробовала ;) Я пробовал, женские, офигительная штука
Chris Rea Опубліковано: 24 грудня 2013 Опубліковано: 24 грудня 2013 Я пробовал, женские, офигительная штука Тщательно жевал и глотал? Гурман... :)
Dominator Опубліковано: 24 грудня 2013 Опубліковано: 24 грудня 2013 Я пробовал, женские, офигительная штука Жив здоров :-) ? Гельминтоз не замучал? :on_the_quiet:
Chris Rea Опубліковано: 24 грудня 2013 Опубліковано: 24 грудня 2013 Жив здоров :-) ? Гельминтоз не замучал? :on_the_quiet: Он видимо не доел.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз