palyanucya Опубліковано: 27 січня 2009 Опубліковано: 27 січня 2009 я думаю ты подтягивался 32 раза не так как надо. Подтягивание бодибилдера и школьника - это совсем разная техника подтягивания нормальним широким хватом! мені так доречі легше чомусь!
Vladimir Ishchuk Опубліковано: 27 січня 2009 Опубліковано: 27 січня 2009 я раніше 32 рази підтягувався, а зараз для мене 10 це за щастя! :sarcastic: І що всі 32 рази без єдиного ривка чи допомоги ногами??? Всі 32 чистими??? Якщо так - то молодчага!!! Я в своєму житті бачив тільки одну людину яка могла підтянутися більше 30 разів і причому технічно грамотно. Я зміг лише 27, далі то вже підтягуванням було назвати важко.
Nik Опубліковано: 28 січня 2009 Опубліковано: 28 січня 2009 я в своей жизни, максимум 23 или 24 раза подтянулся:)уже не помню
palyanucya Опубліковано: 28 січня 2009 Опубліковано: 28 січня 2009 І що всі 32 рази без єдиного ривка чи допомоги ногами??? Всі 32 чистими??? Якщо так - то молодчага!!! Я в своєму житті бачив тільки одну людину яка могла підтянутися більше 30 разів і причому технічно грамотно. Я зміг лише 27, далі то вже підтягуванням було назвати важко. це було на змаганнях за школу! а там грязні повтори не рахують :d_training:
SoulShaker Опубліковано: 28 січня 2009 Опубліковано: 28 січня 2009 (змінено) Максимум 10 раз... Ненавижу подтягиваться... Поэтому больше и не пробовал... А почему не надо подтягиваться за голову? Змінено 28 січня 2009 користувачем SoulShaker
palyanucya Опубліковано: 28 січня 2009 Опубліковано: 28 січня 2009 Максимум 10 раз... Ненавижу подтягиваться... Поэтому больше и не пробовал... А почему не надо подтягиваться за голову? від цього результату поменьше а от шансу отримати травму побільше! не зовсім природний цей рух за голову!!!
Nik Опубліковано: 28 січня 2009 Опубліковано: 28 січня 2009 від цього результату поменьше а от шансу отримати травму побільше! не зовсім природний цей рух за голову!!! как по мне то действительно толку маловато от подтягиваний за голову!!! это как мне кажется Голивудские понты :sarcastic: лучше к груди (толщина) и вертикально (ширина) и нормально я знаю пацика (85кил примерно весит) так он подтягивался хватом сверху чуть шире плечей с весом и достаточно грязно, и спина я вам скажу......огогоооооооооо :s093:
palyanucya Опубліковано: 28 січня 2009 Опубліковано: 28 січня 2009 как по мне то действительно толку маловато от подтягиваний за голову!!! это как мне кажется Голивудские понты :sarcastic: лучше к груди (толщина) и вертикально (ширина) и нормально я знаю пацика (85кил примерно весит) так он подтягивался хватом сверху чуть шире плечей с весом и достаточно грязно, и спина я вам скажу......огогоооооооооо :s093: тут як і в інших вправах головне відчувати м"язи! тоді все буде печком! профі частенько читингують але не халтурно!!!
whatsa Опубліковано: 28 січня 2009 Опубліковано: 28 січня 2009 как по мне то действительно толку маловато от подтягиваний за голову!!! это как мне кажется Голивудские понты :sarcastic: лучше к груди (толщина) и вертикально (ширина) и нормально я знаю пацика (85кил примерно весит) так он подтягивался хватом сверху чуть шире плечей с весом и достаточно грязно, и спина я вам скажу......огогоооооооооо :s093: Мож генетика хорошая?Если так то ему хоть ложкой качацца,всеравно здоровый будет! :s093:
Nik Опубліковано: 28 січня 2009 Опубліковано: 28 січня 2009 Мож генетика хорошая?Если так то ему хоть ложкой качацца,всеравно здоровый будет! :s093: все может быть :bs:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз