Паша Опубліковано: 9 червня 2008 Опубліковано: 9 червня 2008 ага тогда я подтягиваюсь 90 раз с весом 20 кг в зубах До чого це сказано?
Terminator Опубліковано: 9 червня 2008 Опубліковано: 9 червня 2008 подтягивание то херня :D просто человеку нечем больше хвастаться а сильно хочется :D
sirop Опубліковано: 9 червня 2008 Опубліковано: 9 червня 2008 В школьные годы я видел как два парня подтягивались наспор один - 34, другой - 40 раз. От увиденного я обалдел. Тогда я мог подтянуться максимум один раз не чисто конечно. Они также использовали читинг, в чем и обвиняли друг друга. Разрешили спор кулаками. На самом деле неважно кто сколько может подтянуться - побеждает тот, чей кулак крепче... :) Сейчас максимум я могу подтянуться раз на пять. Собираюсь соорудить турник во дворе. Посмотрю какую пользу принесут подтягивания.
SHOTA Опубліковано: 10 червня 2008 Опубліковано: 10 червня 2008 В школьные годы я видел как два парня подтягивались наспор один - 34, другой - 40 раз. От увиденного я обалдел. Тогда я мог подтянуться максимум один раз не чисто конечно. Они также использовали читинг, в чем и обвиняли друг друга. Разрешили спор кулаками. На самом деле неважно кто сколько может подтянуться - побеждает тот, чей кулак крепче... :) Сейчас максимум я могу подтянуться раз на пять. Собираюсь соорудить турник во дворе. Посмотрю какую пользу принесут подтягивания. да но в школе по-другому подтягивались
Admin Опубліковано: 10 червня 2008 Опубліковано: 10 червня 2008 Собираюсь соорудить турник во дворе. Посмотрю какую пользу принесут подтягивания. Одними подтягиваниеями ничего не добьешся.. Их нада делать в комплексе...
Паша Опубліковано: 10 червня 2008 Опубліковано: 10 червня 2008 Звичайно підтягуання це не супер-вправа ,яка дасть велику масу,але наприклад Шварц і Лі Хейні вважали саме підтягування найкращою вправою для розвитку широких м"язів спини.Перед тим як прийти в зал я роки 2 займався підтягуваннями і брусьями.Це непоганий початок для серйозних тренувань.Підтягування вплинули на моє тіло досить добре,я робив їх кожен день літом,а також постійно підтягувався вдома і коли прийшов минулою осінню в зал мої руки були 40см.Це не дуже класний результат,але для початку була створена досить непогана база.
Admin Опубліковано: 10 червня 2008 Опубліковано: 10 червня 2008 Звичайно підтягуання це не супер-вправа ,яка дасть велику масу,але наприклад Шварц і Лі Хейні вважали саме підтягування найкращою вправою для розвитку широких м"язів спини.Перед тим як прийти в зал я роки 2 займався підтягуваннями і брусьями.Це непоганий початок для серйозних тренувань.Підтягування вплинули на моє тіло досить добре,я робив їх кожен день літом,а також постійно підтягувався вдома і коли прийшов минулою осінню в зал мої руки були 40см.Це не дуже класний результат,але для початку була створена досить непогана база. Нихера себе руки 40 см.. А сейчас сколько руки?
Паша Опубліковано: 10 червня 2008 Опубліковано: 10 червня 2008 Десь 41,я не міряв давно уже.Руки почав окремо качати тільки тиждень назад.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз