blablabla Опубліковано: 9 липня 2008 Опубліковано: 9 липня 2008 Та ти не зрозумів. Вони не сповзають, просто сама мишца на кистях слабка. Треба тренувать.
Паша Опубліковано: 9 липня 2008 Опубліковано: 9 липня 2008 Та ти не зрозумів. Вони не сповзають, просто сама мишца на кистях слабка. Треба тренувать. так якщо не сповзають значить з м"язами передпліч все нормально
aliksan Опубліковано: 9 липня 2008 Опубліковано: 9 липня 2008 Та ти не зрозумів. Вони не сповзають, просто сама мишца на кистях слабка. Треба тренувать. ты подтягиваешься с помощью мышц предплечий? интересная техника :) а иначе я непонял, чем тебе мешают слабые кисти, если они не сползают?
blablabla Опубліковано: 9 липня 2008 Опубліковано: 9 липня 2008 Я ж кажу, сили в крилах і руках вистачає, а в предплеччях - ні. спробуй підтягнутися на максимум і зрозумієш, що після 14-15 раз починає наливатися кисть.
peretykin Опубліковано: 10 липня 2008 Опубліковано: 10 липня 2008 Никогда лямками на турнике не пользовался. Тока на становой тяге, когда веса гигантские делаю, да шраги штангой. Веса нада на штанге наращивать, тады и сила в кистях появляться начнёт. Тады и слабенькие пальцы разжиматься не будут, а станут сильнее. Это же как дважды два. Я с червончиком у пояса при своих 85-ти 3 подходика широким хватом по 10 раз делаю и никогда мои пальцы не давали слабины. Я даже удивлён, шо у кого-то с этим проблемы. Без хвастовства и иронии. Странно...
Admin Опубліковано: 10 липня 2008 Опубліковано: 10 липня 2008 Я когда подтягивался с весом то постоянно лямки использовал...
Body_ Опубліковано: 11 липня 2008 Автор Опубліковано: 11 липня 2008 я вчера подтянулся 15раз с весом 5кг
SHOTA Опубліковано: 12 липня 2008 Опубліковано: 12 липня 2008 я вчера подтянулся 15раз с весом 5кг лучше с весом 15кг , но 8-10 раз - массу наберещь
ggnk Опубліковано: 5 серпня 2008 Опубліковано: 5 серпня 2008 19 подтягиваюсь без дополнительного веса. вешу 73
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз