andreyyy Опубліковано: 11 липня 2017 Опубліковано: 11 липня 2017 По сути большинство качков в жесткой технике и не подтянется. Исходя из озвученных Кардопушером требований Сарычев с Маланичевым и в ветке новичков писать пока не могут
Ork Yason Опубліковано: 11 липня 2017 Опубліковано: 11 липня 2017 Я полностью руки не разгибаю, чтоб бицепс исключить, амплитуда совсам не велика Но легко качаю спину после рук )
81eg Опубліковано: 13 липня 2017 Опубліковано: 13 липня 2017 Исходя из озвученных Кардопушером требований Сарычев с Маланичевым и в ветке новичков писать пока не могут Та ну при чем тут они и 60ти килограммовые глисты? Если от пола отжаться рахиты не могут то каая уж штвнга тогда.
Дід Опубліковано: 1 грудня 2017 Опубліковано: 1 грудня 2017 Сьогодні "псіханув" і для розминки підтягнувся до м'язової відмови-вийшло 30 повторів, широким хватом, з кістьовими ремнями, в силовому стилі (акцент на спину)...
Дід Опубліковано: 1 грудня 2017 Опубліковано: 1 грудня 2017 в натуре andreyyy, Нууу, не зовсім, капсула герані, чашка крепкої заварної кави і "мультяха" біотековська...
andreyyy Опубліковано: 1 грудня 2017 Опубліковано: 1 грудня 2017 Наступного разу пий краще міцну :dc: Я никогда в жизни 30 не подтягивался. Даже когда на турниках всякие финты выделывал
Greeboss Опубліковано: 1 грудня 2017 Опубліковано: 1 грудня 2017 Сьогодні "псіханув" і для розминки підтягнувся до м'язової відмови-вийшло 30 повторів, широким хватом, з кістьовими ремнями, в силовому стилі (акцент на спину)... Ничоси! А собственный вес и рост какой?
Дід Опубліковано: 1 грудня 2017 Опубліковано: 1 грудня 2017 А собственный вес и рост какой? Greeboss, Маса 85-86, рост 182...
Пропионатычь Опубліковано: 1 грудня 2017 Опубліковано: 1 грудня 2017 Ого. Силен Дед. Я раз 20 сейчас подтянусь, может + пару-тройку раз.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз