Nik Опубліковано: 3 грудня 2008 Опубліковано: 3 грудня 2008 (змінено) :) ну так да)) только шото хрустеть начинает когда шыроким за голову делаю осторожнее!!!! :blink: разминаться лучше надо!!!!! :angry: ктото говорил чтоб больше подтягиваться нжно больше подтягиваться :P Змінено 3 грудня 2008 користувачем Nik
palyanucya Опубліковано: 3 грудня 2008 Опубліковано: 3 грудня 2008 осторожнее!!!! :blink: разминаться лучше надо!!!!! :angry: ктото говорил чтоб больше подтягиваться нжно больше подтягиваться :P без розминки і розтяжки ніяк!!! але буває що вправа може непідходити людині із за її фізіології. дехто наприклад може жати штангу з-за голови, а дехто тільки починає робити цю вправу і в ньго прямо таки викручує плечі! :unsure: як для кого, кожен повинен перевірити на власному досвіді що для для нього добре :),а що погано :angry: !
Nik Опубліковано: 3 грудня 2008 Опубліковано: 3 грудня 2008 без розминки і розтяжки ніяк!!! але буває що вправа може непідходити людині із за її фізіології. дехто наприклад може жати штангу з-за голови, а дехто тільки починає робити цю вправу і в ньго прямо таки викручує плечі! :unsure: як для кого, кожен повинен перевірити на власному досвіді що для для нього добре :),а що погано :angry: ! 100% B)
palyanucya Опубліковано: 4 грудня 2008 Опубліковано: 4 грудня 2008 особисто я нічого ніколи не опускаю за голову! ці вправи не для мене!
Nik Опубліковано: 18 грудня 2008 Опубліковано: 18 грудня 2008 я в понедельник 3х10 подтянулся- медленно, подконтрольно
SHOTA Опубліковано: 18 грудня 2008 Опубліковано: 18 грудня 2008 я в понедельник 3х10 подтянулся- медленно, подконтрольно молодец :)
Nik Опубліковано: 18 грудня 2008 Опубліковано: 18 грудня 2008 молодец :) да я что.... :blush: а сам сколько подтягиваешься???
SHOTA Опубліковано: 18 грудня 2008 Опубліковано: 18 грудня 2008 да я что.... :blush: а сам сколько подтягиваешься??? я делаю 3 подхода. первый без веса 15 раз, второй вешаю 10 кг -10-12 раз, 3 вешаю 15кг- 8-10 раз я делаю 3 подхода. первый без веса 15 раз, второй вешаю 10 кг -10-12 раз, 3 вешаю 15кг- 8-10 раз хват широкий и тяну грудь к перекладине немного опрокинув голову назад
Nik Опубліковано: 18 грудня 2008 Опубліковано: 18 грудня 2008 я делаю 3 подхода. первый без веса 15 раз, второй вешаю 10 кг -10-12 раз, 3 вешаю 15кг- 8-10 раз хват широкий и тяну грудь к перекладине немного опрокинув голову назад а если у меня перекладина новомодная блин.... <_< и там рукоятка разрезана посередине (точнее вырезан кусок) так что я могу четко вертикальн оподтягиваться, и рукояти по краям изогнуты вниз, мне как быть?????
SHOTA Опубліковано: 18 грудня 2008 Опубліковано: 18 грудня 2008 а если у меня перекладина новомодная блин.... <_< и там рукоятка разрезана посередине (точнее вырезан кусок) так что я могу четко вертикальн оподтягиваться, и рукояти по краям изогнуты вниз, мне как быть????? у меня точно такая же. по краям изогнута и в середине пустота :)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз