palyanucya Опубліковано: 31 грудня 2008 Опубліковано: 31 грудня 2008 лидером потому, что ее использую неопытные,начитавшиеся зеленые химики.нормальный "химик" с опытом,в жизни ее ставить не будет. я з цим незгодний, тільки із за того що на комусь вона недіє! сам не пробував, але знайомі користуються і задоволені!
Евгений Опубліковано: 31 грудня 2008 Опубліковано: 31 грудня 2008 а никто не говорит что он не работает,я другое говорил.
SHOTA Опубліковано: 31 грудня 2008 Опубліковано: 31 грудня 2008 лидером потому, что ее использую неопытные,начитавшиеся зеленые химики.нормальный "химик" с опытом,в жизни ее ставить не будет. согласен. не люблю я эту деку. Да и она очень грязная - много побочек
stas87 Опубліковано: 2 січня 2009 Опубліковано: 2 січня 2009 (змінено) удалил (ошибся темой) Змінено 2 січня 2009 користувачем Станислав
Terminator Опубліковано: 1 березня 2009 Опубліковано: 1 березня 2009 лидером потому, что ее использую неопытные,начитавшиеся зеленые химики.нормальный "химик" с опытом,в жизни ее ставить не будет. Да, потому что у него режим тренировок другой и курсировать надо все время. И нет времени ждат ьпока от деки попустит)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз