Admin Опубліковано: 6 серпня 2008 Опубліковано: 6 серпня 2008 Кто-то обращает внимание на то какую ткань он тренерует?
ProSto_Ya Опубліковано: 6 серпня 2008 Опубліковано: 6 серпня 2008 Мое мнение, что это уже высшая математика в тренинге. Лично я не дошел до того уровня, когда будет исчерпан потенциал роста быстрых волокон, чтобы наращивать массу за счет медленных. Может профи и обращают. :)
Admin Опубліковано: 6 серпня 2008 Автор Опубліковано: 6 серпня 2008 Возможно и так, но я вот думаю попробовать потренироваться еще и на медленные волокна.. Это Алик меня подбил.. :)
palyanucya Опубліковано: 12 листопада 2008 Опубліковано: 12 листопада 2008 Час від часу потрібно міняти тренування. як на мене добре тренуватися 4-8 тижнів на силу (по одній базовій вправі для кожною групи м"язів в 5-6 сетах в 3-5 повторах), а потім стільки ж на масу (по 2-4 вправи на групу м"язів в 3-4 сетах в 8-12 повторах). Сам не пробував, але від багатьох чув що програма дає непогані результати як в масі так і силі. Думаю після нового року спробувати..
Admin Опубліковано: 13 листопада 2008 Автор Опубліковано: 13 листопада 2008 Час від часу потрібно міняти тренування. як на мене добре тренуватися 4-8 тижнів на силу (по одній базовій вправі для кожною групи м"язів в 5-6 сетах в 3-5 повторах), а потім стільки ж на масу (по 2-4 вправи на групу м"язів в 3-4 сетах в 8-12 повторах). Сам не пробував, але від багатьох чув що програма дає непогані результати як в масі так і силі. Думаю після нового року спробувати.. У меня пошли обьемы вверх после чередования, которое я описывал..
palyanucya Опубліковано: 13 листопада 2008 Опубліковано: 13 листопада 2008 У меня пошли обьемы вверх после чередования, которое я описывал.. .. і як сильно програма діє?
Admin Опубліковано: 13 листопада 2008 Автор Опубліковано: 13 листопада 2008 .. і як сильно програма діє? Для меня пару мм в руке и пару кило на весе - это уже достижение. Например вот у меня сейчас неделя больших весов.. Вчера отработал на жим с 100 кг.. Это для меня своего рода рекорд.. прибавка 5 кг.., так как на прошлой сильной трене делал 95.. до этого 90.. Не факт что это именно прога, тут все в комплексе, и не факт что я на следующей возьму больше чем 100.. Тем не менее небольшой прогрес есть..
Nik Опубліковано: 13 листопада 2008 Опубліковано: 13 листопада 2008 Для меня пару мм в руке и пару кило на весе - это уже достижение. Например вот у меня сейчас неделя больших весов.. Вчера отработал на жим с 100 кг.. Это для меня своего рода рекорд.. прибавка 5 кг.., так как на прошлой сильной трене делал 95.. до этого 90.. Не факт что это именно прога, тут все в комплексе, и не факт что я на следующей возьму больше чем 100.. Тем не менее небольшой прогрес есть.. какое чередование??? подробнее пожалуйста о каком имеено, ато тут написано много
Admin Опубліковано: 13 листопада 2008 Автор Опубліковано: 13 листопада 2008 Я 2 недели тренируюсь с маленькими весами и большим количеством повторений. Ловлю жжение, как говорил Леонид. Третью неделю работаю с большими весами и с малым количесвом повторений..
Nik Опубліковано: 13 листопада 2008 Опубліковано: 13 листопада 2008 (змінено) Я 2 недели тренируюсь с маленькими весами и большим количеством повторений. Ловлю жжение, как говорил Леонид. Третью неделю работаю с большими весами и с малым количесвом повторений.. потом сначала???? по сколько повторений в первые2 недели а скоко на силу??? и веса напиши???? Змінено 13 листопада 2008 користувачем Nik
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз