power_ua Опубліковано: 10 березня 2015 Опубліковано: 10 березня 2015 давайте не будемо роздмухувати "сесксистські" поняття про баб. скільки треба грошей і що вигідніше платити за секс відкрито чи утримувати жінку чи інші варіанти, всім і так ясно і сам вибирає що робити. Я зрозуміло написав, що вважаю, що добавки трибулус це гроші на вітер в плані набору маси. тобто логічно викидувати гроші на їжу і баб. про натуралів - там вище відписувалися про натуралів, правда то ще у 2014 році було - не уловив дату.
Outlawif Опубліковано: 10 березня 2015 Опубліковано: 10 березня 2015 правда то ще у 2014 році було - не уловив дату. А, то я смотрю что вроде речь шла о пкт, какое пкт у натурала...
VUBlack Опубліковано: 10 березня 2015 Опубліковано: 10 березня 2015 А, то я смотрю что вроде речь шла о пкт, какое пкт у натурала... натуральное)))курс креатина- пкт трибулусом, все по феншую)))
power_ua Опубліковано: 10 березня 2015 Опубліковано: 10 березня 2015 натуральное)))курс креатина- пкт трибулусом, все по феншую))) не помагає долботрибулус, всеодно силові падають як креатин перестати хавати
Outlawif Опубліковано: 10 березня 2015 Опубліковано: 10 березня 2015 Не поймешь, значит тонко троллит ))
CHILAR Опубліковано: 10 березня 2015 Опубліковано: 10 березня 2015 Спасибо мужики! На полочку закину хрень эту... По старинке ПКТну с гонадотропином...
bobir2005 Опубліковано: 10 березня 2015 Опубліковано: 10 березня 2015 Спасибо мужики! На полочку закину хрень эту... По старинке ПКТну с гонадотропином... То ли я туплю то ли ты тролиш...Напишу всё же ещё раз : Гонадотропин и Гонадорелин на ПКТ не используются А ты ещё и пишеш "по старинке", что постоянно так делаеш... Мужики. Короче, когда гонады вот долго не было, купил себе на ПКТ гонадорелин. Пока еще не ставил. У меня вопрос... Кто нить делал ПКТ на гонадорелине и стоит ли вобще его на Пкт использовать? Я до сих пор не понял, то ли поднимает он производство своего тесто или подавляет? Почитай журнал по гонадорелину, я как то похожий вопрос задавал
CHILAR Опубліковано: 11 березня 2015 Опубліковано: 11 березня 2015 То ли я туплю то ли ты тролиш...Напишу всё же ещё раз : Гонадотропин и Гонадорелин на ПКТ не используются А ты ещё и пишеш "по старинке", что постоянно так делаеш... Почитай журнал по гонадорелину, я как то похожий вопрос задавал По старинке значит гонадотропин использовать...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз