demonbnet Опубліковано: 1 червня 2016 Опубліковано: 1 червня 2016 Когда повер-про покажет 80%))))))))) Шутка) только 99% никаких 80
Ork Yason Опубліковано: 1 червня 2016 Опубліковано: 1 червня 2016 господа... вы меня умиляете вы упорно ищете подтверждение, что вас не найобуют :) примите, смиритесь - найобуют и давно!!!! нах он сдался, когда есть польша, есть тот же гадяч... хочешь вкусного? ну у скайтека вагон вкусов, если готов за это платить
nick5 Опубліковано: 1 червня 2016 Опубліковано: 1 червня 2016 Чим більше аналізів зроблять - тим більше питань виникне. От зараз в іншому місті здадуть протеїн, отриманий від Олексія і: а) Якщо підтвердиться, що в ньому 33% - люди шукатимуть підставу в аналізі, де 66% білка, або звинуватять когось у тому, що відкритий пакет забадяжили перед здачею в метрологію б) Якщо результат буде >33% - знову срач/намах в харківській метрології і т.д. п.с. А коли варто очікувати на результат перевірки батонів?
Hurricane Опубліковано: 1 червня 2016 Опубліковано: 1 червня 2016 Как на меня, или верь, результатам, которые предоставляют на обозрение или проверяй за свой счет)) Смысл срач разводить!)
ironlik Опубліковано: 2 червня 2016 Опубліковано: 2 червня 2016 а) Якщо підтвердиться, що в ньому 33% - люди ... звинуватять когось у тому, що відкритий пакет забадяжили перед здачею в метрологію Цей варіант відпадає, тому що пакет купувався і здавався в лабу разом з Kito. Ну хіба мав місце серйозний заговор ))) б) Якщо результат буде >33% - знову срач/намах в харківській метрології і т.д. Ну так, але не факт, що в харківській... хоча швидше за все. Так чи інакше ситуація трохи проясниться після повторного аналізу.
Пропионатычь Опубліковано: 3 червня 2016 Опубліковано: 3 червня 2016 Охренеть.Могло быть и хуже.Это типо нас напали,но не так сильно как мы ожидали?Дичь какая-то.Анализов уже наделали гору,но все искренне верят,что их наипал тот кто сдавал,делал анализ,но никак не производитель.Как по мне,кто хотел выводы сделал,а кто хочет тот и дальше покупает.
nick5 Опубліковано: 3 червня 2016 Опубліковано: 3 червня 2016 А оф. представник виробника є на форумі? Може б прокоментував результати/спробував компанію відбілити і т.д.
OlegRO Опубліковано: 3 червня 2016 Опубліковано: 3 червня 2016 да уж, батончик точно уже не подделаешь для анализа, если в прoтеин ещё можно ON засыпать или сухое молоко, смотря что по анализу надо получить, то батончик - это серьёзно меньше половины от заявленного количества белка, нормальное кружиливо)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз