Jastore Опубліковано: 3 жовтня 2008 Опубліковано: 3 жовтня 2008 Приообрел сибе нотик, поставил висту.. и уже скока програм качаю хз как ее активирывать.. Может кто знает как? :)
SHOTA Опубліковано: 3 жовтня 2008 Опубліковано: 3 жовтня 2008 Приообрел сибе нотик, поставил висту.. и уже скока програм качаю хз как ее активирывать.. Может кто знает как? :) у меня ХР. Говорят , что с вистой многие программы не работают
Jastore Опубліковано: 3 жовтня 2008 Автор Опубліковано: 3 жовтня 2008 У меня работает абсолютно все...
Admin Опубліковано: 3 жовтня 2008 Опубліковано: 3 жовтня 2008 Не знаю.. Я ее даже и в глаза особо не видел.
Roma Опубліковано: 3 жовтня 2008 Опубліковано: 3 жовтня 2008 (змінено) Приообрел сибе нотик, поставил висту.. и уже скока програм качаю хз как ее активирывать.. Может кто знает как? :)Хм... поставил я както себевисту bisiness edition неделю назад. и тож 30 дней работает! мне помог активатор, не помню где выкачал но називается так "VISTA.ACTIVATOR.2008.FINAL" (в google) проинсталил и все ок! но все равно я снес ее через два дня :D!!! не мое)))) Змінено 3 жовтня 2008 користувачем Manunas
Roma Опубліковано: 3 жовтня 2008 Опубліковано: 3 жовтня 2008 (змінено) А хотя... кому что по душе))) _____________________________________ A я на морі..... Змінено 3 жовтня 2008 користувачем Manunas
Jastore Опубліковано: 3 жовтня 2008 Автор Опубліковано: 3 жовтня 2008 нашел я ели-ели активацию))) всем спасиба))
SHOTA Опубліковано: 4 жовтня 2008 Опубліковано: 4 жовтня 2008 Кароче переставил на икспи)) вот и правильно
rybinov82 Опубліковано: 22 жовтня 2008 Опубліковано: 22 жовтня 2008 Так зачем виста, вы че мало слышали о проблемах связаных с ней, лутше хрюшу и все будет ок
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз