Пропионатычь Опубліковано: 16 червня 2016 Опубліковано: 16 червня 2016 их КСБ сам по себе как гейнер)))ну не знаю.Сейчас его пью и норм все.65% есть и отлично.
Tomcrafd_ Опубліковано: 17 червня 2016 Опубліковано: 17 червня 2016 ну не знаю.Сейчас его пью и норм все.65% есть и отлично. ну так и я об этом же. я тоже пью его. просто я имел в виду, что там и так углей много, а они решили еще гейнер запилить))
Пропионатычь Опубліковано: 17 червня 2016 Опубліковано: 17 червня 2016 ну так и я об этом же. я тоже пью его. просто я имел в виду, что там и так углей много, а они решили еще гейнер запилить))пойдет.Нам на сарики не готовиться.
Пропионатычь Опубліковано: 18 червня 2016 Опубліковано: 18 червня 2016 С Форта перешел?да и форма еще прилично стоит.Но он чет кусками взялся(((Пью потихоньку.Но ща в основном Гадя.
Valentyn Опубліковано: 12 липня 2016 Опубліковано: 12 липня 2016 Подскажите, продают ли данный протеин в Одессе на развес, желательно не разведенный :av: ? Дабы избежать рекламы - можно в ЛС. Спасибо.
Al1 Опубліковано: 12 липня 2016 Опубліковано: 12 липня 2016 Недавно купил прот новой фасовки. КСБ шоколад - неплохо чувствуется вкус, КМБ клубника - вкуса практически нет, только запах из пакета.
dlnsergk Опубліковано: 22 липня 2016 Опубліковано: 22 липня 2016 + на підтримку Гадячського КСБ. Нормальний молочний смак. До речі, стосовно брендових протеїнів, від ON були проблеми з травленням. Выд КСБ - ні. От і думай шо купляти. Вуглеводів багато, но хер з ними. Останні ціни які я знаю 130 + пересилка
dlnsergk Опубліковано: 22 липня 2016 Опубліковано: 22 липня 2016 На сайте одного дистра видел и БЦАА, креатин, карнитин. Это правда, не подскажите? Гадяч не "производит" БЦА, креатін і інше, це вже торгаші перекупають сировину і продають.
lifter Опубліковано: 26 липня 2016 Опубліковано: 26 липня 2016 Останні ціни які я знаю 130 + пересилка Я так понимаю, это цена за не заводскую упаковку?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз