palyanucya Опубліковано: 24 грудня 2008 Опубліковано: 24 грудня 2008 (змінено) пісня про бодібілдинг. називається - ми качаєм м"ясо! :D сам написав, виконав і записав.. що скажете браття по бб?? :) це слова до неї: Ми качаєм м’ясо 1.Вся структура організму, прагне кардинальних змін Ти прямуєш до спортзалу, тіло хоче перемін Важку штангу підіймаєш, вижимаєш знов і знов Організм дає відмову, наповняє м’язи кров Пр:А ми качаєм м’ясо Для розваг немає часу Гарне тіло, сильний прес І в житті у нас прогрес 2.Серце все частіше б’ється і піднявся в тебе тиск Штанга мозолі натерла, а ти знову грузиш диск Ти немов стальна машина, твої нерви як вулкан Ти нестерпний біль минаєш, твої м’язи як титан palyanucya____mu_kachaem_m__yaso.mp3 Змінено 24 грудня 2008 користувачем palyanucya
Admin Опубліковано: 24 грудня 2008 Опубліковано: 24 грудня 2008 Ух ты! Прикольно! Послушать сейчас пока возможности нет, как прийду домой, то заценю, но слова забавные! Молодец! :)
Schranz Опубліковано: 24 грудня 2008 Опубліковано: 24 грудня 2008 (змінено) ох харош!!! паляниця, дай может акапелло)) я попробую замиксовать... Змінено 24 грудня 2008 користувачем Schranz
palyanucya Опубліковано: 24 грудня 2008 Автор Опубліковано: 24 грудня 2008 ох харош!!! паляниця, дай может акапелло)) я попробую замиксовать... да сам вокал десь вже загубився.. я її ще десь на початку 2007 писав.
Vladimir Ishchuk Опубліковано: 25 грудня 2008 Опубліковано: 25 грудня 2008 Кру-у-уто-о-о-о!!! Малаток!!! Прикольно вийшло!
Vladik Опубліковано: 26 грудня 2008 Опубліковано: 26 грудня 2008 Придумано отлично! Вот только я реп не люблю... почему именно в этом формате творишь? :huh:
palyanucya Опубліковано: 26 грудня 2008 Автор Опубліковано: 26 грудня 2008 Придумано отлично! Вот только я реп не люблю... почему именно в этом формате творишь? :huh: тому що раніше власну реп кор групу мав! тому в такому стилі і творив. :)
Vladimir Ishchuk Опубліковано: 16 січня 2009 Опубліковано: 16 січня 2009 А продовження буде??? Може колись і альбом з'явиться... :russian: :Koshechka_08:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз