Admin Опубліковано: 27 грудня 2011 Автор Опубліковано: 27 грудня 2011 Поднял вопрос опять. Есть много толкового народу.
paraschyk1 Опубліковано: 31 грудня 2011 Опубліковано: 31 грудня 2011 Уважаемая администрация,група "торговцы" звучит как-то не комильфо.Может поменять на "продавцы" или на Ваше предложение.
Ark Опубліковано: 31 грудня 2011 Опубліковано: 31 грудня 2011 Торговцы нормально звучит, уж лучше чем барыги)))
Cell Опубліковано: 31 грудня 2011 Опубліковано: 31 грудня 2011 Торговцы нормально звучит, уж лучше чем барыги))) Согласен, торговцы вполне нормально.
AT0N Опубліковано: 1 січня 2012 Опубліковано: 1 січня 2012 Торговцы - это вполне обычный класс юнитов, наряду с инженерами, алхимиками, магами... Поиграйте в любую РПГ.
paraschyk1 Опубліковано: 1 січня 2012 Опубліковано: 1 січня 2012 Барыги даже язык не поворачивается их назвать.Но торговцы режит ухо.Если сообщество против-я со всеми....
55Pavilion Опубліковано: 1 січня 2012 Опубліковано: 1 січня 2012 Барыги даже язык не поворачивается их назвать.Но торговцы режит ухо.Если сообщество против-я со всеми.... Это индивидуально) Мне например пипетка, кисель, мабилка мозг выносят, а всем норм :)
arnold Опубліковано: 9 січня 2012 Опубліковано: 9 січня 2012 только я каждый раз как захожу на форум ввожу пароль на вход? :)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз