Перейти до публікації

Форум сайта IronFlex.com.ua

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Включено ограничение на повторное использование поиска. Необходимо подождать 20 секунд перед тем, как воспользоваться поиском снова. Это сделано для защиты сервера от атак на форум.

у меня постоянно выскакивает ето окно

чо делать?

постянно выкидывает ошибку при попитке посмотреть новые сообщения

• Відповіді 5,6 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Admin

605

• OlegRO

359

• Егорычъ

341

• yobilovus

270

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Третяя страница начинается с 61-го номера, или третья строка. Если имелось ввиду 60+ место, то прогресс неплохой))))

Все верно 60+

постянно выкидывает ошибку при попитке посмотреть новые сообщения

Воспроизвести не могу. Когда началось?

Опубліковано:
Воспроизвести не могу. Когда началось?

началось 2 дня назад

с утра еще было уже все в порядке

Опубліковано:

в мене є пропозиція.

оскільки ми всі часто ввідправляємо новачків курити форум, щоб вони не задавали одноманітних тупих питань, то доцільно було б зробити в основоположних темах новачків на першій сторінці короткий лікбез у вигляді статті з основними базисними тезами і добавити невеличкий ФАК (якшо він потрібен).

В багатьох темах щоб найти щось путнє і правильне, треба сидіти і копіпастити з 200сот сторінок флуду окремі пости в один конспект, а це не кожному під силу, та й не всі зможуть виловити те правильне зерно.

теми:

харчування;

спортхарчування;

тренувальні програми - не шаблони програм, а розяснення силового, масонаборного циклів, на схуднення;

перший курс;

Розумію, що багато базової інфи є на теренах інтернету і її можна прочитати там, але все ж таки ми боремось за збільшення кількості користувачів нашого форуму.

Опубліковано:

Если внимательно посмотреть темы то обнаружится что в каждом разделе есть до десятка ФАКов, созданных в разное время разными людьми. Вопрос - кто их читает? Чукча не читатель, чукча писатель (с)

Куда проще как кажется ИМ зафигачить новую тему "Поцаны пошел в качалку, жру метан, шо дальше?"

Опубліковано:
Если внимательно посмотреть темы то обнаружится что в каждом разделе есть до десятка ФАКов, созданных в разное время разными людьми. Вопрос - кто их читает? Чукча не читатель, чукча писатель (с)

Куда проще как кажется ИМ зафигачить новую тему "Поцаны пошел в качалку, жру метан, шо дальше?"

з тем, де реально перший пост несе якусь пізнавальну і в достатній мірі вичерпну інфу, пам"ятаю

Тренування на силу. на массу - написані Аутло

кето дієта і ще декілька тем. (їх є більше просто не згадав всі)

інші теми в першому пості містять або запитання або надто мало інфи для базового ознайомлення, що б можна було не задавати дурних питань.

Опубліковано:
ну так вперед, пиши))

я не модер... та і боюсь знань теж буде не достатньо. макс шо можу це зробити вижимку самих корисних постів із конкретної теми. які потім можна буде систематизувати в вигляді тез.

п.с. я розумію шо писати всім впадляк)

Опубліковано:
я не модер...

та це по великому рахунку і не модера завдання а контент-менеджера ))

макс шо можу це зробити вижимку самих корисних постів із конкретної теми. які потім можна буде систематизувати в вигляді тез.

це би було архікорисно і я би перший тобі + ставив

п.с. я розумію шо писати всім впадляк)

ну в декого часу може не бути, наприклад

ЗІ: щось нашому сайту стало зовсім погано

Опубліковано:

Да нужно делать фак;)

0a1e9297f5db.jpg

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...