stalker Опубліковано: 18 лютого 2013 Опубліковано: 18 лютого 2013 Включено ограничение на повторное использование поиска. Необходимо подождать 20 секунд перед тем, как воспользоваться поиском снова. Это сделано для защиты сервера от атак на форум. у меня постоянно выскакивает ето окно чо делать? постянно выкидывает ошибку при попитке посмотреть новые сообщения
Admin Опубліковано: 18 лютого 2013 Автор Опубліковано: 18 лютого 2013 Третяя страница начинается с 61-го номера, или третья строка. Если имелось ввиду 60+ место, то прогресс неплохой)))) Все верно 60+ постянно выкидывает ошибку при попитке посмотреть новые сообщения Воспроизвести не могу. Когда началось?
stalker Опубліковано: 18 лютого 2013 Опубліковано: 18 лютого 2013 Воспроизвести не могу. Когда началось? началось 2 дня назад с утра еще было уже все в порядке
vlad_leo Опубліковано: 19 лютого 2013 Опубліковано: 19 лютого 2013 в мене є пропозиція. оскільки ми всі часто ввідправляємо новачків курити форум, щоб вони не задавали одноманітних тупих питань, то доцільно було б зробити в основоположних темах новачків на першій сторінці короткий лікбез у вигляді статті з основними базисними тезами і добавити невеличкий ФАК (якшо він потрібен). В багатьох темах щоб найти щось путнє і правильне, треба сидіти і копіпастити з 200сот сторінок флуду окремі пости в один конспект, а це не кожному під силу, та й не всі зможуть виловити те правильне зерно. теми: харчування; спортхарчування; тренувальні програми - не шаблони програм, а розяснення силового, масонаборного циклів, на схуднення; перший курс; Розумію, що багато базової інфи є на теренах інтернету і її можна прочитати там, але все ж таки ми боремось за збільшення кількості користувачів нашого форуму.
peregar Опубліковано: 19 лютого 2013 Опубліковано: 19 лютого 2013 Если внимательно посмотреть темы то обнаружится что в каждом разделе есть до десятка ФАКов, созданных в разное время разными людьми. Вопрос - кто их читает? Чукча не читатель, чукча писатель (с) Куда проще как кажется ИМ зафигачить новую тему "Поцаны пошел в качалку, жру метан, шо дальше?"
vlad_leo Опубліковано: 19 лютого 2013 Опубліковано: 19 лютого 2013 Если внимательно посмотреть темы то обнаружится что в каждом разделе есть до десятка ФАКов, созданных в разное время разными людьми. Вопрос - кто их читает? Чукча не читатель, чукча писатель (с) Куда проще как кажется ИМ зафигачить новую тему "Поцаны пошел в качалку, жру метан, шо дальше?" з тем, де реально перший пост несе якусь пізнавальну і в достатній мірі вичерпну інфу, пам"ятаю Тренування на силу. на массу - написані Аутло кето дієта і ще декілька тем. (їх є більше просто не згадав всі) інші теми в першому пості містять або запитання або надто мало інфи для базового ознайомлення, що б можна було не задавати дурних питань.
vlad_leo Опубліковано: 19 лютого 2013 Опубліковано: 19 лютого 2013 ну так вперед, пиши)) я не модер... та і боюсь знань теж буде не достатньо. макс шо можу це зробити вижимку самих корисних постів із конкретної теми. які потім можна буде систематизувати в вигляді тез. п.с. я розумію шо писати всім впадляк)
yobilovus Опубліковано: 19 лютого 2013 Опубліковано: 19 лютого 2013 я не модер... та це по великому рахунку і не модера завдання а контент-менеджера )) макс шо можу це зробити вижимку самих корисних постів із конкретної теми. які потім можна буде систематизувати в вигляді тез. це би було архікорисно і я би перший тобі + ставив п.с. я розумію шо писати всім впадляк) ну в декого часу може не бути, наприклад ЗІ: щось нашому сайту стало зовсім погано
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз