paraschyk1 Опубліковано: 19 лютого 2013 Опубліковано: 19 лютого 2013 Перемести в "фото форумчан в жизни" и подпиши Папка на работе! ))))
AT0N Опубліковано: 19 лютого 2013 Опубліковано: 19 лютого 2013 в мене є пропозиція. оскільки ми всі часто ввідправляємо новачків курити форум, щоб вони не задавали одноманітних тупих питань, то доцільно було б зробити в основоположних темах новачків на першій сторінці короткий лікбез у вигляді статті з основними базисними тезами і добавити невеличкий ФАК (якшо він потрібен). В багатьох темах щоб найти щось путнє і правильне, треба сидіти і копіпастити з 200сот сторінок флуду окремі пости в один конспект, а це не кожному під силу, та й не всі зможуть виловити те правильне зерно. теми: харчування; спортхарчування; тренувальні програми - не шаблони програм, а розяснення силового, масонаборного циклів, на схуднення; перший курс; Розумію, що багато базової інфи є на теренах інтернету і її можна прочитати там, але все ж таки ми боремось за збільшення кількості користувачів нашого форуму. Я цю пропозыцию вже пивроку раз на тры мисяци намагаюся пропонувати. Як на прыклади хардварных рэсурсив. Вся важлива инфа по тэми топика у пэршому пости. Хто задае пытання, видповидь на якэ йе у першому пости - бан без попереджень. Алеж там майже у кожнои тэмы йе свий модер.
Outlawif Опубліковано: 20 лютого 2013 Опубліковано: 20 лютого 2013 Пропозиции пропонувать - не мешки ворочать. Напишите факи - посмотрим на их качество, будет удовлетворительно, прилепим. А теперь еще раз об очевидном: https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B5%...%80%D1%83%D0%BC Форум не является справочником, вики-ресурсом, сборником статей, обучающей или методолгической литературой, энциклопедией. Форум это ОБЩЕНИЕ. Исключительно. Плюсы форума: - Общение ведется между реальными людьми в режиме реального времени. - Люди делятся личным опытом, и личным мнением, освещая проблемы с разных точек зрения. - Есть возможность задать вопрос опытным людям. Минусы форума: - Неудобство поиска уже имеющейся информации. - Противоречивость информации. Эти плюсы и минусы возникают из самой идеи форума. Если они кого-то не устраивают, то нечего на форуме делать. Можно статьи и книжки читать.
Skodnik Опубліковано: 20 лютого 2013 Опубліковано: 20 лютого 2013 Мы в гугле на 2 месте после СФ клац а на русской версии, только на 2 странице(
55Pavilion Опубліковано: 27 лютого 2013 Опубліковано: 27 лютого 2013 Пропали уведомления о приходе сообщений и не только у меня! ЗЫ Вал, посмотри в правый верхний угол)
Admin Опубліковано: 27 лютого 2013 Автор Опубліковано: 27 лютого 2013 Пропали уведомления о приходе сообщений и не только у меня! ЗЫ Вал, посмотри в правый верхний угол) Дневной лимит на отправку писем с веб-сервера без авторизации, напр. php-функцией mail(): отправлено 444 из 1000 доступных. Хм, еще пол тыщи до лимита.
55Pavilion Опубліковано: 27 лютого 2013 Опубліковано: 27 лютого 2013 Дневной лимит на отправку писем с веб-сервера без авторизации, напр. php-функцией mail(): отправлено 444 из 1000 доступных. Хм, еще пол тыщи до лимита. Может у меня где-то включить надо?
yobilovus Опубліковано: 27 лютого 2013 Опубліковано: 27 лютого 2013 Может у меня где-то включить надо? личные данные->настрйки e-mail-> галчка "Уведомлять меня по e-mail при получении новых личных сообщений" ------------ а форум то росте і головне всі найбільш активні дописувачі активні юзери форуму
OlegRO Опубліковано: 27 лютого 2013 Опубліковано: 27 лютого 2013 прошу Admin сократить поисковый запрос до 3х букв, сейчас стоит 4
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз