SHOTA Опубліковано: 6 квітня 2009 Опубліковано: 6 квітня 2009 Ну если нравиться, значит хорошо :ab: но мне что-то кажется что мрачновато на сером фоне
Admin Опубліковано: 6 квітня 2009 Автор Опубліковано: 6 квітня 2009 но мне что-то кажется что мрачновато на сером фоне Каждому не угодишь ))
Илья Опубліковано: 6 квітня 2009 Опубліковано: 6 квітня 2009 Ааа спасибо. Правда еще много синего, не могу найти где оно меняется.. :bk: Да, синего поменьше бы!
Schranz Опубліковано: 6 квітня 2009 Опубліковано: 6 квітня 2009 (змінено) синее походу в css файлах... Змінено 6 квітня 2009 користувачем Schranz
B1ackLIT Опубліковано: 6 квітня 2009 Опубліковано: 6 квітня 2009 (змінено) А мне нравиться. Змінено 6 квітня 2009 користувачем B1ackLIT
Admin Опубліковано: 6 квітня 2009 Автор Опубліковано: 6 квітня 2009 синее походу в css файлах... Дык вот их и правил..
Nik Опубліковано: 7 квітня 2009 Опубліковано: 7 квітня 2009 Ну если нравиться, значит хорошо :ab: ниче так оформление!!! :JC_doubleup:
B1ackLIT Опубліковано: 7 квітня 2009 Опубліковано: 7 квітня 2009 Раньше все было ОК, а со вчерашнего дня когда захожу на форум то сначала выбивает предупреждение : "Внимание! Посещение этого сайта может нанести вред вашему компьютеру."
Admin Опубліковано: 7 квітня 2009 Автор Опубліковано: 7 квітня 2009 Раньше все было ОК, а со вчерашнего дня когда захожу на форум то сначала выбивает предупреждение : "Внимание! Посещение этого сайта может нанести вред вашему компьютеру." Да спасибо за инфу. Я уже знаю. Это на хост какая-то зараза залезла. Сейчас боримся вместе с хостовиками.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз