Dreamer_83 Опубліковано: 3 жовтня 2017 Опубліковано: 3 жовтня 2017 Щось ніяк не можу відновити свій пароль на small_slow - ніяк не приходить в пошту відновлення пароля
rogazzo Опубліковано: 4 жовтня 2017 Опубліковано: 4 жовтня 2017 (змінено) ага не могу вспомнить пароль от своего старого акка Outlaw......на почту не приходит Змінено 4 жовтня 2017 користувачем Игловкалыватель
$l@ventiy Опубліковано: 5 жовтня 2017 Опубліковано: 5 жовтня 2017 Какой коварный план мести...ганьба! ганьба! :JC_doubledown: :JC_doubledown:
Outlawif Опубліковано: 5 жовтня 2017 Опубліковано: 5 жовтня 2017 не могу вспомнить пароль от своего старого акка Outlaw......на почту не приходит Беда еще и в том, что акк и отображаемое имя не совпадают )
andreyyy Опубліковано: 5 жовтня 2017 Опубліковано: 5 жовтня 2017 Беда еще и в том, что акк и отображаемое имя не совпадают ) Ну это для очень давно регистрировавшихся. Уже давно один реквизит используется
Dreamer_83 Опубліковано: 5 жовтня 2017 Опубліковано: 5 жовтня 2017 Какой коварный план мести... та ні, можете порівняти ip старих повідомлень. Не цих, оскільки тут інша адреса Беда еще и в том, что акк и отображаемое имя не совпадают ) то я знаю, і знаю своє реєстраційне ім"я, а відновлення пароля на пошту не приходить
OlegRO Опубліковано: 5 жовтня 2017 Опубліковано: 5 жовтня 2017 не можу відновити свій пароль на small_slow напиши мне в ЛС почту на которую регистрировался small_slow и фото с лицом и рукой три пальца вверх ладонью к себе
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз