Outlawif Опубліковано: 5 жовтня 2017 Опубліковано: 5 жовтня 2017 напиши мне в ЛС почту на которую регистрировался small_slow и фото с лицом и рукой три пальца вверх ладонью к себе И отпечаток глаза )
Dreamer_83 Опубліковано: 5 жовтня 2017 Опубліковано: 5 жовтня 2017 написав пошту і логін свій реєстраційний танці з бубном - то вже якось склано
$l@ventiy Опубліковано: 6 жовтня 2017 Опубліковано: 6 жовтня 2017 та ні, можете порівняти ip старих повідомлень. Не цих, оскільки тут інша адреса то я знаю, і знаю своє реєстраційне ім"я, а відновлення пароля на пошту не приходить А первый минус в репутацию ты сам себе поставил с забытого аккаунта?))
Dreamer_83 Опубліковано: 6 жовтня 2017 Опубліковано: 6 жовтня 2017 А первый минус в репутацию ты сам себе поставил с забытого аккаунта?)) тоді він ще не був забутий ) ПС - які всі спостережливі )))
yobilovus Опубліковано: 6 жовтня 2017 Опубліковано: 6 жовтня 2017 тоді він ще не був забутий ) I'm back!
andreyyy Опубліковано: 6 жовтня 2017 Опубліковано: 6 жовтня 2017 Как прозвище нашего физкультурника? (с)
Valery Опубліковано: 6 жовтня 2017 Опубліковано: 6 жовтня 2017 I'm back! Юра, так who is who ??? А то запутали народ нафиг...
yobilovus Опубліковано: 6 жовтня 2017 Опубліковано: 6 жовтня 2017 Юра, так who is who ??? А то запутали народ нафиг... то клон, яким я тестував свого часу щось там по форуму. коли його реєстрував - то заргав просто по фейсбуку .... тепер от ним лише міг і зайти
MaJ0r Опубліковано: 6 жовтня 2017 Опубліковано: 6 жовтня 2017 то клон, яким я тестував свого часу щось там по форуму. коли його реєстрував - то заргав просто по фейсбуку .... тепер от ним лише міг і зайти вот так вот, чуть тебе не заминусили ) А чего же никто не признавал?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз