Дід Опубліковано: 24 вересня 2018 Опубліковано: 24 вересня 2018 Администратор и Админ - не одно и то же))) OlegRO, Сорі, затупив :connie_xmas-moose:
Admin Опубліковано: 24 вересня 2018 Автор Опубліковано: 24 вересня 2018 Так я ж не кажу, що взагалі прибрати "великий і магучий", а саме за кнопку-та що внизу-"язык"там тільки "русский", добавити "українська" і Росія, Білорусь, Казахстан залишаються... Можем убрать ту кнопку насовсем :ab: Но добавить еще один язык, тут, скорее всего, какую-то библиотеку нужно искать. Есть ли они еще под эту версию форума - хз, плюс тут уже много кастомизации, не факт что получится. хотя бы втулить кнопку гугло-переводчика это не сложно) там кода пару строк Так можно и браузером перевести если очень нужно. Я пока что не пойму для чего это?
Дід Опубліковано: 24 вересня 2018 Опубліковано: 24 вересня 2018 Я пока что не пойму для чего это? Admin, Та в принципі не важливо, просто ми ж в Україні, сайт український...
Outlawif Опубліковано: 24 вересня 2018 Опубліковано: 24 вересня 2018 Сайт украинский, но де-факто тут по-украински пишут всего несколько человек, а несколько - под настроение в определенных темах ) Кнопка переводчика это здорово, по современным стандартам. Можно конечно и браузером переводить, можно со словарем сидеть, но родная кнопка всегда предпочтительнее.
OlegRO Опубліковано: 24 вересня 2018 Опубліковано: 24 вересня 2018 Есть ли они еще под эту версию форума есть , но кастомизация конечно не переведется
Дагот Опубліковано: 25 вересня 2018 Опубліковано: 25 вересня 2018 Если форум интернациональный то лучше оставить как есть.
Дід Опубліковано: 25 вересня 2018 Опубліковано: 25 вересня 2018 Если форум интернациональный то лучше оставить как есть. Дагот, Та нехай буде інтернаціональним, але поставити ще одну мову-в кнопку "языки"- хіба це важко зробити, для інтернаціоналістів інтерфейс був би "руским"...
Дагот Опубліковано: 25 вересня 2018 Опубліковано: 25 вересня 2018 А , ну тогда норм бы было, я не понял значит. Еще б и англ до кучи. Но это технически наверно гемор.
Дід Опубліковано: 25 вересня 2018 Опубліковано: 25 вересня 2018 Но это технически наверно гемор. Дагот, Так,є морока, але я не сприймаю пояснення-ми тут всі спілкуємося "по русски" і лише пару осіб спілкується і ще дві три особи в деяких темах українською - так що буде російський інтерфейс і "иди броди"(((
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз