Перейти до публікації

Форум сайта IronFlex.com.ua

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Администратор и Админ - не одно и то же)))
OlegRO,

Сорі, затупив :connie_xmas-moose:

• Відповіді 5,6 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Admin

605

• OlegRO

359

• Егорычъ

341

• yobilovus

270

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Так я ж не кажу, що взагалі прибрати "великий і магучий", а саме за кнопку-та що внизу-"язык"там тільки "русский", добавити "українська" і Росія, Білорусь, Казахстан залишаються...

Можем убрать ту кнопку насовсем :ab: Но добавить еще один язык, тут, скорее всего, какую-то библиотеку нужно искать. Есть ли они еще под эту версию форума - хз, плюс тут уже много кастомизации, не факт что получится.

хотя бы втулить кнопку гугло-переводчика

это не сложно) там кода пару строк

Так можно и браузером перевести если очень нужно. Я пока что не пойму для чего это?

Опубліковано:
Я пока что не пойму для чего это?
Admin,

Та в принципі не важливо, просто ми ж в Україні, сайт український...

Опубліковано:

Сайт украинский, но де-факто тут по-украински пишут всего несколько человек, а несколько - под настроение в определенных темах )

Кнопка переводчика это здорово, по современным стандартам. Можно конечно и браузером переводить, можно со словарем сидеть, но родная кнопка всегда предпочтительнее.

Опубліковано:
Есть ли они еще под эту версию форума
есть , но кастомизация конечно не переведется
Опубліковано:

Если форум интернациональный то лучше оставить как есть.

Опубліковано:
Если форум интернациональный то лучше оставить как есть.
Дагот,

Та нехай буде інтернаціональним, але поставити ще одну мову-в кнопку "языки"- хіба це важко зробити, для інтернаціоналістів інтерфейс був би "руским"...

Опубліковано:

А , ну тогда норм бы было, я не понял значит. Еще б и англ до кучи. Но это технически наверно гемор.

Опубліковано:
Но это технически наверно гемор.
Дагот,

Так,є морока, але я не сприймаю пояснення-ми тут всі спілкуємося "по русски" і лише пару осіб спілкується і ще дві три особи в деяких темах українською - так що буде російський інтерфейс і "иди броди"(((

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...