palyanucya Опубліковано: 12 січня 2009 Опубліковано: 12 січня 2009 (змінено) Як ви до цього відноситеся? Типу навести будильник на години 4 ранку встати зробити собі протеїновий коктейль, випити і лягти спати!! Деякі профі до речі так ромлять. Іноді навіть по два рази на ніч. Яке ваше ставлення на рахунок цього? Особисто мені в облом вставати посеред ночі... Змінено 12 січня 2009 користувачем palyanucya
SHOTA Опубліковано: 12 січня 2009 Опубліковано: 12 січня 2009 Як ви до цього відноситеся? Типу навести будильник на години 4 ранку встати зробити собі протеїновий коктейль, випити і лягти спати!! Деякі профі до речі так ромлять. Іноді навіть по два рази на ніч. Яке ваше ставлення на рахунок цього? Особисто мені в облом вставати посеред ночі... я пью протеин перед сном - около часа ночи
Admin Опубліковано: 12 січня 2009 Опубліковано: 12 січня 2009 Закидываюсь на ночь аминами от перфоменс.
Nik Опубліковано: 13 січня 2009 Опубліковано: 13 січня 2009 Як ви до цього відноситеся? Типу навести будильник на години 4 ранку встати зробити собі протеїновий коктейль, випити і лягти спати!! Деякі профі до речі так ромлять. Іноді навіть по два рази на ніч. Яке ваше ставлення на рахунок цього? Особисто мені в облом вставати посеред ночі... та ну нафиг вставать ночью!!!! :an: тут и тром то спать еще хоца :s093: наноч либо творог ем либо коктейль и спатки :s093:
palyanucya Опубліковано: 13 січня 2009 Автор Опубліковано: 13 січня 2009 та ну нафиг вставать ночью!!!! :an: тут и тром то спать еще хоца :s093: наноч либо творог ем либо коктейль и спатки :s093: я наніч роблю собі коктейль з 0.5л кефіра, 200гр творога, 1 банан, 1ч.л. какао.. а в ночі й справді в облом вставати, хоча булоби дуже навіть непогано!!
Terminator Опубліковано: 1 березня 2009 Опубліковано: 1 березня 2009 вообще то оно нихрена почти не переваривается и гробит здоровье) нарушает естевственные ритмы организма) но дело хзозяйское)
pro-fit Опубліковано: 15 жовтня 2012 Опубліковано: 15 жовтня 2012 Целенаправленно не встаю, но если уж проснулся - не отказываю себе в протеиновом коктейле.
Bund Опубліковано: 15 жовтня 2012 Опубліковано: 15 жовтня 2012 Помітив, що якщо додаю нічний проткоктейль, то починаю набирати.
Ark Опубліковано: 15 жовтня 2012 Опубліковано: 15 жовтня 2012 (змінено) Помітив, що якщо додаю нічний проткоктейль, то починаю набирати. набирать что? лично я если пожру ночью, то в желудке не особо приятные ощущения Pro-Fit.com.ua интересный сайтик воинственный натурал, рекомендующий атлант и фортоген? :laugh1: Змінено 15 жовтня 2012 користувачем Ark
Bund Опубліковано: 15 жовтня 2012 Опубліковано: 15 жовтня 2012 набирать что? лично я если пожру ночью, то в желудке не особо приятные ощущения интересный сайтик воинственный натурал, рекомендующий атлант и фортоген? :laugh1: Я додаю сироватку вночі. А фіг його зна, що набираю. Але кажуть, що для м'яса добре.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз