Перейти до публікації

ФОРТОГЕН украинский обновленный

вкусы  

174 користувачів проголосувало

1. 1. какой вкус понравился больше всего

• ваниль
      7
    • банан
      8
    • клубника-банан
      5
    • карамель
      2
    • малина
      0
    • клубника
      22
    • вишня
      0
    • шоколад
      15
    • шоколад-кокос
      19
    • белый шоколад
      5
    • капучино
      3
    • печенье
      4
    • никакой вкус не понравился
      2
    • еще не пробовал данный продукт
      82

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Отличный продукт и говорить нечего.Цена сказка.А насчёт вкусов тут ничего не поделаешь.Если Алексей возьмёт дорогие ароматизаторы,то цена сразу станет абсолютно не привлекательной.А насчёт ванили мне тоже не особо пошла,но и сказать,что полное Г не могу.2 кило выпил и никаких проблем.

ПыСы очень жду банан.

• Відповіді 2,2 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• PROTEINFACTORY

345

• Пропионатычь

263

• Kito

92

• птицелов

74

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

ну да...давайте делать кашу с топора.Отличный продукт, за эти деньги - вне конкуренции

Опубліковано:
Шановний PROTEINFACTORY, вибачте не в курсі як Вас величати, суть в тому, що хочеться мати повну інфу і трошки кумедно коли на наклейці сивороточний Ультра-80 напис казеїновий 75 і т.д. Я розумію це ляпи, але з таких речей складується довіра.

Щодо 900 грам і 2 кг, якби ціна за 1 грам була однакова то можливо співвідношення було би інше.

Можливо ви десь і вказували цифру, але даний форум не дуже зручний для пошуку інфи, якби був сайт з інформацією про кожен з ваших продуктів то цього були би достатньо. Амінокислотний профіль пофіг, але от достовірне БЖУ в т.ч. лактоза досить цікаво. Щодо лактози, так от у деяких людей від лактози виникає метеоризм і якщо від 3-х порцій з 17% то дуже сильний, якщо 3 порції з 10% то менший і по цьому показнику я вирішую чи можу я влупити 3 порції в день чи 1 це потолок. Тому якось це досить важливий параметр. Щодо смаків то тут звиняйте - кожен з нас індивідуальний. Ви просили відгуки - я написав, мені особисто "неванільна ваніль" подобається більше ніж "неклубнічна клубніка" :) Це не гостра критика - продукт нормальний і я його пив і буду і далі пити. Мені головне щоб не тягнуло на блювоту як від деяких КСБ.

1. Ляпы сейчас есть и будут, все в экспериментальном процессе.

2. НЕТ ЕЩЕ ПРОДУКТОВ!!!!! Есть эксперименты!

Написано - ПРОБНАЯ ПАРТИЯ!

Еще будет миллион вариантов!

Будет лактозы и 10, и 17!

Если люди будут говорить - от этого варианта поголовная срачка, то этого варианта не будет!

Написал гадости - вытер!

Сколько уже писано-переписано, аж зло берет!

Покажите, где в Голде указана лактоза? -https://ua.bodybuilding.com/store/opt/whey.html?_requestid=967432

3. Про 900 г и 2 кг - у меня нет слов....

Спасибо за отзыв.

Опубліковано:

Алексей,продукт отличный все остальное от лукавого.Вопрос в другом.Когда терминал в магазине заведете для расчёта картами?)))

Опубліковано:
Алексей,продукт отличный все остальное от лукавого.Вопрос в другом.Когда терминал в магазине заведете для расчёта картами?)))

Был, простоял полгода, никто не воспользовался, банк забрал.

Сейчас не более 10 покупателей в день.

Зачем он нужен?

Да и магазин не мой.

Опубліковано:
Был, простоял полгода, никто не воспользовался, банк забрал.

Сейчас не более 10 покупателей в день.

Зачем он нужен?

Да и магазин не мой.

Исчерпывающий ответ))

Опубліковано:

PROTEIN FACTORY !!! Не сердіться! Ви молодець, стараєтесь.

На роботі їм УЛЬТРА-ваніль прямо сухий з баночки (з під креатина) по трохи :JC_doubleup: за півгодини можна легко 5-10 чайних ложок заточити, гловне не дихати поки не "законтачиться" у роті:)

DSC_0471.jpg

причом не перший раз - політ нормальний.

Опубліковано:
PROTEIN FACTORY !!! Не сердіться! Ви молодець, стараєтесь.

На роботі їм УЛЬТРА-ваніль прямо сухий з баночки (з під креатина) по трохи :JC_doubleup: за півгодини можна легко 5-10 чайних ложок заточити, гловне не дихати поки не "законтачиться" у роті:)

DSC_0471.jpg

причом не перший раз - політ нормальний.

Я же и говорю - гурман!

А я по старинке в воде растворяю.

Опубліковано:

посмотреть бы на сколько "эстеты" будут готовы покупать этот же прот дороже но с расписанным аминопрофилем и "клубничкой"на обложке пакета(образно).Развесной нормально жрется и с прозрачных зипов....

Опубліковано:
посмотреть бы на сколько "эстеты" будут готовы покупать этот же прот дороже но с расписанным аминопрофилем и "клубничкой"на обложке пакета(образно).Развесной нормально жрется и с прозрачных зипов....
Так выпустить пару-тройку банок для" эстетов" по цене в два раза выше,но все расписать на баночке)

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...