Kant Опубліковано: 18 лютого 2009 Опубліковано: 18 лютого 2009 есть тут люди кто пробывали данные продукты?
Admin Опубліковано: 18 лютого 2009 Опубліковано: 18 лютого 2009 есть тут люди кто пробывали данные продукты? Трибулус кто-то из форумчан пробовал. Не помню кто.
Nik Опубліковано: 19 лютого 2009 Опубліковано: 19 лютого 2009 Трибулус кто-то из форумчан пробовал. Не помню кто. Паляныця его хавал!!!
palyanucya Опубліковано: 19 лютого 2009 Опубліковано: 19 лютого 2009 (змінено) есть тут люди кто пробывали данные продукты? я з дематайзом ще не товаришував. а трибулус я вансітоновський приймав. немає резону переплачувати гроші за імпортний трибулус, наш вітчизняний доволі хорошої якості!!! Змінено 19 лютого 2009 користувачем palyanucya
SHOTA Опубліковано: 19 лютого 2009 Опубліковано: 19 лютого 2009 я з дематайзом ще не товаришував. а трибулус я вансітоновський приймав. немає резону переплачувати гроші за імпортний трибулус, наш вітчизняний доволі хорошої якості!!! Я ЕГО НАЧНУ ПИТЬ С 1 МАРТА. К концу следущей недели пойду на оптовый склад закупать запасы протеина и витаминов
Kant Опубліковано: 19 лютого 2009 Автор Опубліковано: 19 лютого 2009 я спрашиваю не про фирму Dymatize,которая делает спортпит. А про фирму Dynamic Development,они делают химию.
SHOTA Опубліковано: 19 лютого 2009 Опубліковано: 19 лютого 2009 есть тут люди кто пробывали данные продукты? впервые слышу
Terminator Опубліковано: 1 березня 2009 Опубліковано: 1 березня 2009 я з дематайзом ще не товаришував. а трибулус я вансітоновський приймав. немає резону переплачувати гроші за імпортний трибулус, наш вітчизняний доволі хорошої якості!!! Да трибулус ниче так штука. Отечественный не роболва, действительно нет разницы?
Евгений Опубліковано: 18 березня 2009 Опубліковано: 18 березня 2009 динамик трибулус хороший. еще очень качественный и рабочий tribusteron 90 от олимпа
Kant Опубліковано: 21 березня 2009 Автор Опубліковано: 21 березня 2009 херня полная этот трибулус от динамика.ел его месяц,вообще ноль,до 7 капсул в день доходил.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз