Перейти до публікації

Автомобили

Admin

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

у нас катаються у багажнику))) але машина стоїть у гаражі більше. і спека.

до речі, трохи в тему, чи не знаю) катаюся з дуже прикольним автоінструктором, в нього Форд Куга, за габаритами ідентична до нашої машини, але я постійно не дотискаю там педаль газу :ag: у нас треба дуууже плавно, бо відразу їде різко. а тут навіть при маленькій гірці вона тупо не їде, я тисну - і 35 км/год.

• Відповіді 10,3 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

1668

• Ork Yason

729

• OlegRO

531

• xx07xx

422

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

еще пару месяцев назад вы были олигархами, с канистрами бенза )

Хорошо что сейчас проблемы заправиться нет, ну не считая отсутствия модных 98 и 100 бензов

у нас треба дуууже плавно, бо відразу їде різко
my_fair_lady,

у меня такая же разница между двумя машинами, дело привычки. Главное сгоряча, на той что резво с места, после той, где плавно, в жопу кому-то не въехать )

Опубліковано:

у нас дизель) але зливаємо у бак і знов у каністри наллємо, хай буде. бо добре що 24 лютого у нас машина стояла заправлена і з каністрами палива, і ми змогли моментально поїхати.

Саша, це ти олігарх, з двома машинами))) у нас поки одна, нема сенсу наразі другу брати

Опубліковано:
бо відразу їде різко. а тут навіть при маленькій гірці вона тупо не їде, я тисну - і 35 км/год.
my_fair_lady,

того що у тебе двигун турбований, К9К і їде на маленьких оборотах під гору без поблем, а на форді скоріш за все бензин, і там треба більш нижчу передачу ставити і розганяти 3 і більше тис обертів, тоді і поїде веселіше.

Опубліковано:

так, у нас турбодизель (смішно, але ми машину купили у пенсіонерки))). а у інструктора бензин, але на газу учні катають. ну, зрештою з інструктором мені не так багато ще їздити, далі буду з чоловіком, вже сподіваюся скоро права отримати. все ж краще пристосовуватися до власної машини.

Опубліковано:

фары Ford способны дублировать дорожные знаки или направление движения по маршруту, проложенному навигатором. Они могут предупреждать с помощью пиктограмм об ухудшении погодных условий, приближении к пешеходному переходу или велосипедисту на дороге и не только.

Опубліковано:
так, у нас турбодизель (смішно, але ми машину купили у пенсіонерки))). а у інструктора бензин, але на газу учні катають. ну, зрештою з інструктором мені не так багато ще їздити, далі буду з чоловіком, вже сподіваюся скоро права отримати. все ж краще пристосовуватися до власної машини.

А чого смішно? Цей двигун дуже популярний, його не тільки на Рено/дачу ставлять, на Ніссан і мерседес також.

Опубліковано:
А чого смішно?

Можливо, бо є такий вислів у перепродаванів: "машина із под дєдушкі" і багато хто на це ведеться.

Опубліковано:

А... Он воно що ))))

Опубліковано:

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...