Перейти до публікації

Автомобили

Admin

Рекомендовані повідомлення

• Відповіді 10,3 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

1668

• Ork Yason

729

• OlegRO

531

• xx07xx

422

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Украинцы смогут ввозить авто из Канады без пошлины
Опубліковано:

Верховна Рада посилила відповідальність за паркування у місцях, облаштованих для машин людей з обмеженими можливостями. Подробиці -- у розмові з автоюристом Богданом Глядиком. -- Яке покарання чекає на тих, хто займе на паркуванні місце, передбачене для машин осіб з інвалідністю? -- За таке порушення загрожує штраф у розмірі 1020 -- 1700 гривень (60 -- 100 неоподатковуваних мінімумів громадян). Зазначу, що раніше в законодавстві йшлося лише про “порушення правил зупинки чи стоянки” (стаття 122 Кодексу про адмінпорушення), і штраф за цією статтею становив лише 255 гривень (15 неоподатковуваних мінімумів). -- Хто стежитиме за дотриманням правил паркування? -- На сьогодні це прерогатива патрульної поліції. Однак право стежити за дотриманням правил зупинки та стоянки автомобілів матимуть також посадові особи та члени громадських організацій осіб з інвалідністю, уповноважені на те виконкомами місцевих рад. Це будуть так звані інспектори з паркування. За допомогою спеціальних технічних засобів вони фіксуватимуть порушення правил зупинки чи стоянки та виноситимуть постанову про притягнення власника транспортного засобу до відповідальності. Відповідне рішення залишатимуть під “двірником” автомобіля-порушника. -- Паркуватись у спеціально відведених для цього місцях мають право лише особи з інвалідністю чи також водії, які перевозять таких осіб? -- І перші, і другі. Якщо на майданчику немає спеціально облаштованого місця для машини особи з обмеженими можливостями, то така особа має право використати будь-яке інше місце. Машини осіб з інвалідністю мають бути марковані спереду і з-заду спеціальними знаками. Зазначу, що суб'єктам господарювання, які утримують майданчики для паркування, але не передбачили там місць для осіб з інвалідністю, загрожує штраф у тому ж розмірі, що й водіям-правопорушникам, -- від 1020 до 1700 гривень.

Опубліковано:

давно пора. ато честно говоря кумарят "инвалиды" на сараях с обьёмами в 5литров и с кучей семёрок на номерных знаках)))

Опубліковано:
давно пора. ато честно говоря кумарят "инвалиды" на сараях с обьёмами в 5литров и с кучей семёрок на номерных знаках)))

И ты считаешь, что их будут наши копчики штрафовать? Рилли?

Опубліковано:

или что их беспокоит штраф в штукарик всего то)

Опубліковано:

Штрафуют аж бегом.

У меня хватает знакомцев на таких номерах и на таких тачках , которые аж пену от злости пускают, когда рассказывают эти истории когда их " мусора тормознули" . Я говорю : так ты ж был виноват, нарушил. А мне пох , меня раньше никто не трогал , чего эти борзеют -говорит. И сам факт штрафа их бесит .И бабки жаль . Т.к. сам с голой жопой, за то на тачиле не по доходам .

Опубліковано:
Я говорю : так ты ж был виноват, нарушил. А мне пох , меня раньше никто не трогал , чего эти борзеют -говорит.
Тоже знавал одного такого. Цитирую "я чо, 2 штуки баксов за номера заплатил, чтобы на красный останавливаться?".

Проблема в том, что штрафы их бесят, а злость только подстегивает сделать назло. Не всех конечно, но многих. Он себе язву на этих штрафах заработает, но сука будет специально становиться на места для инвалидов, даже если вокруг пусто.

Опубліковано:

или что их беспокоит штраф в штукарик всего то)

тут уже поотвечали, со всеми согласен. я знаком с немногими владельцами таких авто, большая часть из них, как правило люди постарше меня, солидные дядьки, правила не нарушают, разговаривают почти без мата и тд. (хотя прошлое весьма тёмное) такие не стают на места для инвалидов. а есть категория более молодых которые привыкли быковать, но по сути своей весьма жадные. им эти штрафы будут как заноза в заднице. есть ещё всякие ТП, но их, я думаю. после нескольких штрафов "спонсоры" вразумят))

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...