xx07xx Опубліковано: 1 липня 2017 Опубліковано: 1 липня 2017 https://www.youtube.com/watch?v=UnVJ486lKuE
xx07xx Опубліковано: 2 липня 2017 Опубліковано: 2 липня 2017 https://www.youtube.com/watch?v=VhLgBGYN3BE
xx07xx Опубліковано: 3 липня 2017 Опубліковано: 3 липня 2017 Украинцы смогут ввозить авто из Канады без пошлины
Дагот Опубліковано: 5 липня 2017 Опубліковано: 5 липня 2017 Верховна Рада посилила відповідальність за паркування у місцях, облаштованих для машин людей з обмеженими можливостями. Подробиці -- у розмові з автоюристом Богданом Глядиком. -- Яке покарання чекає на тих, хто займе на паркуванні місце, передбачене для машин осіб з інвалідністю? -- За таке порушення загрожує штраф у розмірі 1020 -- 1700 гривень (60 -- 100 неоподатковуваних мінімумів громадян). Зазначу, що раніше в законодавстві йшлося лише про “порушення правил зупинки чи стоянки” (стаття 122 Кодексу про адмінпорушення), і штраф за цією статтею становив лише 255 гривень (15 неоподатковуваних мінімумів). -- Хто стежитиме за дотриманням правил паркування? -- На сьогодні це прерогатива патрульної поліції. Однак право стежити за дотриманням правил зупинки та стоянки автомобілів матимуть також посадові особи та члени громадських організацій осіб з інвалідністю, уповноважені на те виконкомами місцевих рад. Це будуть так звані інспектори з паркування. За допомогою спеціальних технічних засобів вони фіксуватимуть порушення правил зупинки чи стоянки та виноситимуть постанову про притягнення власника транспортного засобу до відповідальності. Відповідне рішення залишатимуть під “двірником” автомобіля-порушника. -- Паркуватись у спеціально відведених для цього місцях мають право лише особи з інвалідністю чи також водії, які перевозять таких осіб? -- І перші, і другі. Якщо на майданчику немає спеціально облаштованого місця для машини особи з обмеженими можливостями, то така особа має право використати будь-яке інше місце. Машини осіб з інвалідністю мають бути марковані спереду і з-заду спеціальними знаками. Зазначу, що суб'єктам господарювання, які утримують майданчики для паркування, але не передбачили там місць для осіб з інвалідністю, загрожує штраф у тому ж розмірі, що й водіям-правопорушникам, -- від 1020 до 1700 гривень.
$l@ventiy Опубліковано: 5 липня 2017 Опубліковано: 5 липня 2017 давно пора. ато честно говоря кумарят "инвалиды" на сараях с обьёмами в 5литров и с кучей семёрок на номерных знаках)))
karlito78 Опубліковано: 5 липня 2017 Опубліковано: 5 липня 2017 давно пора. ато честно говоря кумарят "инвалиды" на сараях с обьёмами в 5литров и с кучей семёрок на номерных знаках))) И ты считаешь, что их будут наши копчики штрафовать? Рилли?
wolf Опубліковано: 5 липня 2017 Опубліковано: 5 липня 2017 И ты считаешь, что их будут наши копчики штрафовать? Рилли? или что их беспокоит штраф в штукарик всего то)
Дагот Опубліковано: 5 липня 2017 Опубліковано: 5 липня 2017 И ты считаешь, что их будут наши копчики штрафовать? Рилли? Штрафуют аж бегом. У меня хватает знакомцев на таких номерах и на таких тачках , которые аж пену от злости пускают, когда рассказывают эти истории когда их " мусора тормознули" . Я говорю : так ты ж был виноват, нарушил. А мне пох , меня раньше никто не трогал , чего эти борзеют -говорит. И сам факт штрафа их бесит .И бабки жаль . Т.к. сам с голой жопой, за то на тачиле не по доходам .
Outlawif Опубліковано: 5 липня 2017 Опубліковано: 5 липня 2017 Я говорю : так ты ж был виноват, нарушил. А мне пох , меня раньше никто не трогал , чего эти борзеют -говорит. Тоже знавал одного такого. Цитирую "я чо, 2 штуки баксов за номера заплатил, чтобы на красный останавливаться?". Проблема в том, что штрафы их бесят, а злость только подстегивает сделать назло. Не всех конечно, но многих. Он себе язву на этих штрафах заработает, но сука будет специально становиться на места для инвалидов, даже если вокруг пусто.
$l@ventiy Опубліковано: 5 липня 2017 Опубліковано: 5 липня 2017 И ты считаешь, что их будут наши копчики штрафовать? Рилли? или что их беспокоит штраф в штукарик всего то) тут уже поотвечали, со всеми согласен. я знаком с немногими владельцами таких авто, большая часть из них, как правило люди постарше меня, солидные дядьки, правила не нарушают, разговаривают почти без мата и тд. (хотя прошлое весьма тёмное) такие не стают на места для инвалидов. а есть категория более молодых которые привыкли быковать, но по сути своей весьма жадные. им эти штрафы будут как заноза в заднице. есть ещё всякие ТП, но их, я думаю. после нескольких штрафов "спонсоры" вразумят))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз