XXR XXX Опубліковано: 21 червня 2022 Опубліковано: 21 червня 2022 Я б взагалі інакше сказав, справа не втому хто що пропонує робити для того або для того, требо насамперед розуміння того що робиш , як і для чого..... При.си. по Головінські тільки тягу не роби
$l@ventiy Опубліковано: 21 червня 2022 Опубліковано: 21 червня 2022 Сер Ісаак Ньютон, ще пару віків тому формулу сили вивів. І в ній є прискорення, яке часто путають зі швидкістю, тому важливо це пам'ятати на динамічних тренуваннях)
marinacopy Опубліковано: 21 червня 2022 Опубліковано: 21 червня 2022 В общем, сила это скорость/ускорение умноженная на массу, а не мятодеги из тырнетов. Так шо техника млин и ещё раз техника
Outlawif Опубліковано: 21 червня 2022 Опубліковано: 21 червня 2022 Если охота через скорость, то можно вспомнить, что ускорение это первая производная скорости по времени )
marinacopy Опубліковано: 21 червня 2022 Опубліковано: 21 червня 2022 Так не грузи, я в физике очень тупая, как и в математике. Ясно что в контексте пауэрлифтинга скорость понятие очень условное, это не ТА. Но вот скорость опускания снаряда на грудь без потери техники, весьма ценное умение. Ну или опускание вниз на приседе без провала в углах тоже тащит. От я лошара на макс как приседаю начинаю это делать мээээдленно, вечно те углы "щупаю".
marinacopy Опубліковано: 22 червня 2022 Опубліковано: 22 червня 2022 Мозг отключаеццо! Не могу садиться в отбив на больших весах. Но надо ли? Смотря на любителей отбива, как они вниз проваливаются, теряя углы в переседе - сразу минус килограммы же факто. Это я про присед в наколенниках
bartid93 Опубліковано: 22 червня 2022 Опубліковано: 22 червня 2022 Он Шалоха на приседе падает вниз, но углы не теряет Опыт, техника... А я могу быстро только уронить штангу)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз