extremal Опубліковано: 20 лютого 2017 Автор Опубліковано: 20 лютого 2017 2160 грн перевів Страдіварі на купівлю ременів. Також плануємо зустріч для передачі з ременями півсотні Аміпаків які вироблено під замовлення котиків. Це фонд у цю передачку від extremal
extremal Опубліковано: 22 лютого 2017 Автор Опубліковано: 22 лютого 2017 Страдивари: двухточки заказал, к субботе будут готовы https://www.novorosinform.org/news/66706
extremal Опубліковано: 27 лютого 2017 Автор Опубліковано: 27 лютого 2017 Ремені закуплені. Зустрічаємося для передачі спортхарча і їде на фронт
extremal Опубліковано: 2 березня 2017 Автор Опубліковано: 2 березня 2017 Вітаю Вас друзі! Ще в лютому ми з Вами допомогали бійцям морського спецназу 73 МЦСО. Але світ тісний і реальність війни ближче ніж ми сподіваємось. Сергій - сусід нашого з Вами форумчанина Рус (переводив дуже суттєві сумми на підсумки і ремені), виявляэться служить в 3 загіні 73-ої. Сергей пошёл служить добровольцем, более года прослужил в боевом Правом секторе, позже прошёл отбор в 73, примерно полтора года служит там. Прохання про допомогу просить поширити батько Сергія: Группе морского спецназа из 73 морского центра специальных операций необходима помощь в приобретении ременно-плечевых систем в количестве 5 единиц, а так же гидраторов 5 шт. Группа работает на боевых выходах и "правильная" амуниция может спасти их жизни. Для приобретения данного снаряжения необходимо успеть собрать средства до 22 марта. У парней попросту нет гидраторов, а имеющиеся РПС разваливаются от изношенности боевых выходов и годов выпуска этого хлама, не говоря уже о том, что для выполнения поставленных задач данные РПС вообще не предназначены. Рус звернувся до мене. Я зв'язався зі Страдіварі, який вже 3 роки допомогає хлопцям саме 73-ої але іншому загіну. Страдіварі: Какой отряд и кто у них старший можешь узнать? Просто может по месту свои же подсобят. Я так понял они в .......... на подготовке. Если брать РПСки, но нужно понимать какая группа у них... Есть ли пулеметчик, снайпера и тд... Разная комплектация подсумками/ Да, подберу без проблем. Мы своим тоже РПСки покупали. Разные тестили, вот эти оптимальные, они уже с подсумками, крепкие и регулируются хорошо. Это производитель, должны скидку дать. https://sts-gear.com.ua/p449796099-rps-avtomatchika.html РПС автоматчика Базовая комплектация РПС автоматчика состоит из 9 элементов: 1. лямки мягкие РПСМ - 1 шт. 2. ремень разгрузочный МКС2 - 1 шт. 3. сумка задняя малая - 1 шт. 4. подсумок АК-2К - 4 шт. 5. подсумок гранатный РГФ -2 шт. 2 830 грн. При покупке РПС в базовой комплектации действует скидка 10 % Ось інфо по гідраторам, хоча Страдіварі каже що його бійці їх не використовують. Вони вкладають пластикові пляшки в бокову кишеню рюкзака, або в один з поясних підсумків. https://sourcetacticalgear.com/10-tactical-hydration-systems Ось такий гідратор квадратної форми можна покласти в сухарку й закріпити її на спині. Але треба не забувати що на бойові бійці йдуть з рюкзаками. В мене особисто є такий гідратор і мені подобається його юзати. Але я вважаю що це не є предметом першої необхідності. Доречі, Б/У гідратори продаються в різних мгазинах секонд хенд мілітарі, наприклад той же "Нато" на Комарова в Києві. При можливості зайду туди й з'ясую ціни. Друзі, прошу Вас зробити свій посильний внесок на купівлю амуніції для бійців 3 загону морського спецназу 73 МЦСО. Сума потрібна не мала - 12 600 грн на 5 РПС і ще біля 5 000 на другорядне замовлення - гідратори. Зібрати потрібно до 20 березня. Я роблю перший внесок - 500 грн на карту 5457 0822 3321 7327 С.О.О. Також вносьте будь ласка свої пропозиції по амуніції та її компановці. З повагою: EXTREMAL, Рус, Страдіварі, військовослужбовець Сергій, батько Сергія Максим.
Рус Опубліковано: 2 березня 2017 Опубліковано: 2 березня 2017 Вітаю Вас друзі! Ще в лютому ми з Вами допомогали бійцям морського спецназу 73 МЦСО. Але світ тісний і реальність війни ближче ніж ми сподіваємось. Сергій - сусід нашого з Вами форумчанина Рус (переводив дуже суттєві сумми на підсумки і ремені), виявляэться служить в 3 загіні 73-ої. Прохання про допомогу просить поширити батько Сергія: Рус звернувся до мене. Я зв'язався зі Страдіварі, який вже 3 роки допомогає хлопцям саме 73-ої але іншому загіну. https://sts-gear.com.ua/p449796099-rps-avtomatchika.html РПС автоматчика Базовая комплектация РПС автоматчика состоит из 9 элементов: 1. лямки мягкие РПСМ - 1 шт. 2. ремень разгрузочный МКС2 - 1 шт. 3. сумка задняя малая - 1 шт. 4. подсумок АК-2К - 4 шт. 5. подсумок гранатный РГФ -2 шт. 2 830 грн. При покупке РПС в базовой комплектации действует скидка 10 % Ось інфо по гідраторам, хоча Страдіварі каже що його бійці їх не використовують. Вони вкладають пластикові пляшки в бокову кишеню рюкзака, або в один з поясних підсумків. https://sourcetacticalgear.com/10-tactical-hydration-systems Ось такий гідратор квадратної форми можна покласти в сухарку й закріпити її на спині. Але треба не забувати що на бойові бійці йдуть з рюкзаками. В мене особисто є такий гідратор і мені подобається його юзати. Але я вважаю що це не є предметом першої необхідності. Доречі, Б/У гідратори продаються в різних мгазинах секонд хенд мілітарі, наприклад той же "Нато" на Комарова в Києві. При можливості зайду туди й з'ясую ціни. Друзі, прошу Вас зробити свій посильний внесок на купівлю амуніції для бійців 3 загону морського спецназу 73 МЦСО. Сума потрібна не мала - 12 600 грн на 5 РПС і ще біля 5 000 на другорядне замовлення - гідратори. Зібрати потрібно до 20 березня. Я роблю перший внесок - 500 грн на карту 5457 0822 3321 7327 С.О.О. Також вносьте будь ласка свої пропозиції по амуніції та її компановці. З повагою: EXTREMAL, Рус, Страдіварі, військовослужбовець Сергій, батько Сергія Максим. Extremal , огромнейшее спасибо за Вашу помощь, за Ваше неравнодушие, пока есть такие украинцы нас не победить! От себя закидываю первый платёж, пусть наши ребята вернутся с победой! P.S. Максим (Лысый)- это друг бойца Сергея, вечером внесу первую сумму от него.
extremal Опубліковано: 2 березня 2017 Автор Опубліковано: 2 березня 2017 Дякую Рус (Руслан) за поповнення картки + 1000 грн. На рахунку 1500 грн
extremal Опубліковано: 2 березня 2017 Автор Опубліковано: 2 березня 2017 Дякую Скіфе! Ти вже постійний клієнт цього топіку. Тобі знижка) + 400 На рахунку 1900 грн До речі про знижки. Чудова ідея! Увага! Всім АТОшникам, та патріотам що допомогають нашим бійцям в цій темі, 20% знижки при купівлі спортивного харчування в інтернет магазині EXTREMAL www.protex.in.ua Допоміг бійцям - отримай бонус- купон на закупку протеіну з 20% знижкою в будь якій кількості Друзі, це не нагла реклама а маленька подяка.
Рус Опубліковано: 2 березня 2017 Опубліковано: 2 березня 2017 Добавил немного. Спасибо! Добавил от друга Макса.
extremal Опубліковано: 2 березня 2017 Автор Опубліковано: 2 березня 2017 Дякую. Чудово. В нас вже 2900 грн.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз