palyanucya Опубліковано: 31 жовтня 2008 Опубліковано: 31 жовтня 2008 ОПЕЧАТКА. я имел ввиду на 1 кг веса Живот не порвал от смеха? :D :D :D Да ніби ні! :D живий...
Nik Опубліковано: 14 листопада 2008 Опубліковано: 14 листопада 2008 Да ніби ні! :D живий... :huh: :huh: :huh:
palyanucya Опубліковано: 14 листопада 2008 Опубліковано: 14 листопада 2008 А я і надалі продовжую попивати молоко і рости :) Ще навіть 4-й тиждень циклу не закінчився а вже 4кг набрав :)
Admin Опубліковано: 14 листопада 2008 Опубліковано: 14 листопада 2008 А я і надалі продовжую попивати молоко і рости :) Ще навіть 4-й тиждень циклу не закінчився а вже 4кг набрав :) Фотки вылажуй!
palyanucya Опубліковано: 14 листопада 2008 Опубліковано: 14 листопада 2008 Фотки вылажуй! Да поки немає. Десь перед новим роком постараюся сфоткатись :)
SHOTA Опубліковано: 14 листопада 2008 Опубліковано: 14 листопада 2008 А я і надалі продовжую попивати молоко і рости :) Ще навіть 4-й тиждень циклу не закінчився а вже 4кг набрав :) значит у тебя молоко особое :) а прибпвляешь ты за счет задержки воды , так как на одном молоке не прибавишь :)
palyanucya Опубліковано: 4 грудня 2008 Опубліковано: 4 грудня 2008 значит у тебя молоко особое :) а прибпвляешь ты за счет задержки воды , так как на одном молоке не прибавишь :) ..не тільки на одному молоці! :)
Nik Опубліковано: 4 грудня 2008 Опубліковано: 4 грудня 2008 ..не тільки на одному молоці! :) не ссорьтесь :blink: кушать надо много и хорошо!!! и все будет ок! :)
palyanucya Опубліковано: 4 грудня 2008 Опубліковано: 4 грудня 2008 (змінено) не ссорьтесь :blink: кушать надо много и хорошо!!! и все будет ок! :) ми не сваримося! :) ..я навіть про це і не думав! Змінено 4 грудня 2008 користувачем palyanucya
Terminator Опубліковано: 1 березня 2009 Опубліковано: 1 березня 2009 значит у тебя молоко особое :) а прибпвляешь ты за счет задержки воды , так как на одном молоке не прибавишь :) еще как прибавишь - если его еще и с оротатом калия лакать)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз