my_fair_lady Опубліковано: 5 вересня 2018 Опубліковано: 5 вересня 2018 так почему типо? Такой и бери. там кофеина много, а тренировка вечером. уснуть бы потом. my_fair_lady, В мене є перевірений комплекс-береш воду і мішаєш туди сіроп, мед, на "крайняк" варення-я "калапуцаю" обліпиху, або клюкву(збираю сам , не варю)-ефект той же самий і саме головне 300-400-500 грн економиш, п'ю на тренуванні, щоб не відчувати себе "тряпочкой" після тренування, хоча якщо добре відпрацювати -на всі 100%-то до "лампочки"всі ті комплекси... я вот ничего из этого вообще не употребляю. мне те 300-500 грн не принципиальны, пить собираюсь 1-2 раза в неделю, то есть хватит банки на 30 порций надолго.
andreyyy Опубліковано: 5 вересня 2018 Опубліковано: 5 вересня 2018 Дед, Орехи туда еще норм. сальца, чесночку :dc:
Пропионатычь Опубліковано: 5 вересня 2018 Опубліковано: 5 вересня 2018 там кофеина много NUTREX AMINO CHARGER У Вита Лайф есть и там цены вроде норм.
Дід Опубліковано: 5 вересня 2018 Опубліковано: 5 вересня 2018 ничего из этого вообще не употребляю my_fair_lady, Від столової ложки меду за добу лишнього не набереш... Орехи туда еще норм. Orvex, Та ну "возятися" розтирати їх, краще з'їсти після трені... сальца, чесночку andreyyy, лайфхак-нові інгредієнти в "предтрен" і "послетрен" і "заместотрен" :dc: ...
Orvex Опубліковано: 5 вересня 2018 Опубліковано: 5 вересня 2018 кофеина my_fair_lady, У бсн есть есть комплекс без кофеина вообще.брал.остался доволен.
my_fair_lady Опубліковано: 5 вересня 2018 Опубліковано: 5 вересня 2018 my_fair_lady, Від столової ложки меду за добу лишнього не набереш... у меня на мед аллергия. хватит и чайной ложки, чтоб я стала похожа на китайского пчеловода) NUTREX AMINO CHARGER У Вита Лайф есть и там цены вроде норм. о, спасибочки, гляну my_fair_lady, У бсн есть есть комплекс без кофеина вообще.брал.остался доволен. мерси, погуглю)
Jus Опубліковано: 5 вересня 2018 Опубліковано: 5 вересня 2018 Покушай просто хорошо за час-полтора перед тренировкой, каши там тарелку побольше - энергии валом будет. Аминокислоты еще всякие там... пфу
my_fair_lady Опубліковано: 5 вересня 2018 Опубліковано: 5 вересня 2018 поела каши и мяса) но у меня сейчас нервный период (родители болеют), потому еда не лезет
OlegRO Опубліковано: 5 вересня 2018 Опубліковано: 5 вересня 2018 мне не столько для того, чтоб было больше энергии на тренировке, столько для того, чтоб потом не чувствовать себя тряпочкой. чтобы организм пустил белок на "энергию" нужны специальные условия в организме никаких антитряпочных настроений без хорошей дозы углеводов не будет бери гейнер или типа https://ironflex.com.ua/price/vansiton-reabilakt
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз